fredag 4. september 2009

Fra sommer til høst

Det er vel ingen som er i tvil om at sommeren holder på å lukke døren. Det er en dør som blir låst med en stor nøkkel, og det er ikke mulig å få åpnet den igjen. Det eneste vi kan gjøre er å ha gode minner fra desom vi kan bære med oss til neste sommer.
Jeg blir litt vemodig med tanken på at det er lenge til neste gang vi kan sitte ute og å ha lystige lag sammen med venner. Nå er sommergarderoben pakket halvveis ned, høsttøy på plass i skapet. Sandaler byttet ut med sko og støvler. Litt tykkere jakker henger på plass i garderoben.
Hele familien er klar for høstlige aktiviteter. Jeg benytter sjansen til å ta fram noen bilder som gir meg veldig gode følelser, og det trenger jeg akkurat nå.
Dette servicet fra Rice som er på bildene, ønsker jeg meg så veldig, og det har stått på ønskelisten min helt siden jeg så det første gangen. Det er bare helt nydelig....Ikke sant?
Her i huset er det ikke mye å blogge om akkurat nå. Så det blir lite bilder fra hjemmefronten. Jeg driver bare og sorterer, arkiverer og kaster store mengder med papirer. I går kveld gikk jeg gjennom forsikringene våre, og fant ut at vårt forsikringsselskap har hatt noen store prisjusteringer det siste halvannet året. Derfor har jeg bestemt meg for å ta en ny runde med forsikringene våre. Det er ikke gøy å betale for mye....så innimellom kan det lønne seg å følge med litt.
-
Ønsker alle der ute en riktig god helg. Masse klemmer fra Minmill

20 kommentarer:

 1. Hei Minmill! Vet du, jeg synes det er litt deilig med skifte i årstidene jeg. Javisst kommer jeg til å savne sommeren, men det er litt godt å krype sammen i sofaen, tenne lys og lese et blad, eller gå en lang tur i frisk høstluft!? Og når sommeren kommer igjen neste år, blir det sååå fint! Tror jeg ville blitt lei om det var sommer hele året.. :) Det serviset fra Rice var nydelig, skjønner godt at du har lyst på det! Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Herlige, nydelige og sommerlige bilder - ja det er trist at sommeren er på hell - høsten er fin den altså..men når det har regnet hele sommeren og regne bare forstetter å strømme ned..natt og dag i ukesvis..da er ikke lenger et lite regnskyll sjarmerende!

  Ha en super fredag - i sprutregnet..

  KlemKKann

  SvarSlett
 3. Deilige bilder.. Synes høsten er fantastisk på sin måte, så jeg gleder meg veldig til den første kvelden hvor den kalde luften biter litt i nesen.. Ha en fin helg! Klem fra Linda:)

  SvarSlett
 4. For noen herlige bilder ja...virkelig sommerstemning. Skjønner så godt hva du mener, er litt vemodig å pakke bort alt sommertøyet og frem med jakker og store sko! Men heldigvis for meg ELSKER jeg støvletter, og endelig kan jeg bruke favorittstøvlettene igjen!! hehe...kjempeflott servise fra Rice forresten ;)
  Huff...død over papirmølla ja..men det gjør jo så godt etter man har sortert litt og forsikret seg om at alt er på stell! Håper du får en flott helg!
  Klem fra Kristine

  SvarSlett
 5. Kjære Minmill, det er sånn her også dessverre......Høsten kommer med tempo 150/time synes jeg. Det var den første gang i dag jeg måtte ta på strømper og en fleece-genser :( Det var så deilig med sommeren, ikke sant? Fine sommerbilder viser du frem. Eldstemann er på "villmarksleir" i dag, men det regner og regner. Vet ikke hvorvidt han vil nyte det å sove i et vått telt....Ha ne fin ettermiddag videre og en deilig helg! Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 6. Hei du.
  Så vakre bilder du viser her Minmill=)
  Jeg blir helt matt av de jeg...*matt*...
  SOmmeren ja...ja du sier noe...litt av en sommer gitt...Nei nå får høsten virkelig slå til med klar himmel, vakker natur og frisk luft skal jeg ha noe i minnet.
  Nydelig servise også.
  Oki, ha en fin fin fredag.
  Stoooor klem fra NINA

  SvarSlett
 7. Ingen tvil om at høsten har kommet..men det er litt godt med mørke kvelder da, koselig å tenne lys og kle på seg litt igjen også...er kanskje litt rar jeg :o)

  Det serviset var vakkert ja...kunne passet fint her også det!
  Lykke til med resten av sorteringen, kjedelig jobb, men utrolig godt å være ferdig!

  God helg fra kosene

  SvarSlett
 8. nydelig inspirasjon du viser her.
  rydd i vei du.
  god følselse etterpå.
  men grusomt mens det står på.
  kjenner antydning til vondt i hodet av sånt :)

  SvarSlett
 9. Nei, nei , nei......ikke pakk sommeren helt vekk, da!!!
  I dag har jeg plukket tørket lavendel på et glass og plassert et telys øverst. Det dufter nydelig sommer!!!
  Nydelige sommerbilder du viser her. Til å bli varm av, det er sikkert!!
  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 10. Hei :)
  Rått og sanselig ja, det er en flott butikk! Var ikke der i sommer, men var innom Råsa i Stavern.

  Jeg er glad for at vi har ulike årstider, hver har sin sjarm. Men det er allikevel litt vemodig når sommeren er over. Jeg skal snart på ferie til varmere strøk, så sommerklærne blir ikke pakket vekk riktig ennå :)

  SvarSlett
 11. Hei og god formiddag, Minmill!
  Det er så vakre bilder du byr på og litt vedmodig......Skulle gjerne holdt på sommeren litt til, men i dag er det lovet sol og høye temperaturer utover dagen. Deilig!
  Jeg har fri i dag og skal ha ei venninne på lunsj klokka tolv. Da blir det høylydt skravling og fekting med armer og bein, hi, hi. Hun er nesten verre enn meg, og det skal godt gjøres.
  Håper du har det bra om dagene, Minmill. Ønsker deg en fin og bekymringsløs helg! Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 12. herlig innlegg, blir så glad av å besøke deg minmill!:)

  mange gode klemmer
  fra meg,
  vibeke

  SvarSlett
 13. Hallo goa minmill!!! hoppas du har det gott bland alla papirerna!! Jag har emottagit hösten till fullo jag sedan flera veckor tror jag, och det var ju lite sorg och surt först, men sedan är jag inne i den med full fart och gillar allt mys som kommer med den...boar och cosar till det inomhus och glämmer bort alla blommor och annat stackars jox i trädgården..bara att bita i det sura äpplet sedan och börja tömma krukor!!

  Jättehärlig servis från Rice, och krokar till köket är jag på spr¨ång efter...är så less på hur köket ser ut just nu, så det ska bli lite förändringar där är det tänkt!!!

  Härlig dag till dig / Lycke

  SvarSlett
 14. Hei Minmill :)) Det er så lenge siden jeg har sett deg her inne og jeg er bare innom for å sjekke at alt er bra med deg! Kanskje har du bare bloggtørke..Jeg savner deg i hvertfall og håper jeg snart ser deg igjen her i bloggbyen.
  Mye har skjedd i det siste og jeg har altså skiftet blogg.
  Legger igjen linken min her og håper vi "sees" snart! ha en fin høstdag videre! Mange store klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 15. Haloj igen Minmill!!! Hoppas du mår bra trots höstens antåg! här är det bara gött, trots en del förkylningar som cirkulerar i familjen..! sitter här med lite feber och värk i kroppen..men tror inte jag blir bättre av att ligga till sängs...nej..istället har jag FLYTTAT!!!
  Ja, du hörde rätt, hihi..nu är även jag medlem av blogspotfamiljen och det känns alldeles underbart - trivs som fisken i vattnet!
  Blev så le på bloggagratis när de gjorde om, för från en dag till en annan hade jag förlorat 500 beökare bara sådär hipsvips?!? Mailade dem för att undra, men fick aldrig något svar heller, så det var inga problem att lämna skeppet så att säga, hii...

  Hoppas allt är bra och så är du innerligt välkommen in till mitt nya hem...

  Mitt-på-dagen-kramar Lycke

  SvarSlett
 16. Hej du!

  I morse när jag skulle på jobb var jag tvungen att skrapa is från bilen..... Då var det skönt att komma på jobb, ta en bloggrunda och mötas av dessa värmande bilder..!

  SvarSlett
 17. Hei du :))Flyttingen til blogspot var mer eller mindre ufrivillig!
  Alle vi norske bloggerne der måtte flagge ut for et par uker siden.
  Ble helt deppa og var usikker på om jeg gadd å begynne på nytt fant ut at jeg ikke var helt klar for å gi meg så det var bare å brette opp ermene og la det stå til!
  Skrev et avskjedsinnlegg på bloggagratis..
  Og nå stortrives jeg virkelig, mot alle odds :))Liker så godt å få oppdateringer på linkene mine og det er ingen tvil om at det finnes flere mulighter for personlig layout på blogspot.
  Jeg begynner å komme i mål men slet i forrige uke med å tilpasse meg. Ha en fin dag videre og så håper jeg vi blogges snart igjen :))KLEM fra Kardemomme :)))

  SvarSlett
 18. Haloj käre minmill!!!
  Så kul du ändå kikade inom..och jag vet hur det är.., man har minsann inte alltid lust att blogga..eller inspiration...kände så länge den sista tiden inom bloggagratis, men nu ska jag inte snacka mer strunt om dem, man har ju trots allt fått blogga där helt gratis!!!

  Å - förstår det trist komma hem till detta från ferien...jag har dock vant mig och lyckats finna den där myspysiga höstkänslan - så just nu vill jag inget annat ha..eller..om jag fick en resa till Portugal med massor av fickpengar så skulle jag resa på en gång, hihi...så mycket grejer jag gillar därifrån...!!!

  Ha det gott och kom när du har lust!

  Kramhögar Lycke

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!