lørdag 26. september 2009

Høstens klesdrakt

Tusen takk alle dere for varmende kommentarer til meg i min tid med motbakker. Det er så godt å få oppmuntringer fra dere, selv om vi ikke er kjente i det virkelige liv. Men det føles likevel som vi er en liten familie her inne i blogglandia. Jeg kan gjerne være litt personlig innenfor visse rammer her inne. Jeg viser jo mitt private hjem, hva jeg driver med, og hva jeg liker, så da er det fint å kunne si fra når alt ikke er helt topp også.
Interiør og klær henger sammen til en viss grad synes jeg. Ofte er det slik at kleskolleksjonene har en touch av det som er in i interiørverdenen. Jeg har vært på en liten handlerunde og fått meg litt nytt til høsten. Jeg falt for denne kjolen fra Container. Jeg er jo innmari forelsket i Odd Molly, men lommeboken min har ikke råd til mer av det, så da er Container et rimeligere alternativ. Her er det også frodige møntre og rike detaljer.
Dette hekle skjerfet er også fra Container. Og her er jo virkelig hekletrenden som vi har blogget om så mye, kommet fram til klespodusentene også. Jeg kunne nok klart å hekle et skjerf som dette selv, men jeg har hverken tid eller lyst.
Så en liten reise tilbake i tid: Jeg har kjøpt meg Dr. Martens Boots igjen, men denne gangen i en høy variant. Jeg liker de røffe støvlettene som passer til alt. Jeg hadde Dr. Martens Boots på begynnelsen av 90 tallet (hvem hadde ikke det?) som var blytunge å gå med.....
.....men nå har de heldigvis gjort dem lettere. I tillegg er det en glidelås langs innsiden av leggen som gjør det lettere å få dem på.
Så passet de jo fint til Container kjolen da. Hi hi. God helg alle sammen. !!!!!!

16 kommentarer:

 1. husker jeg hadde dr.martens i lilla selskinn jeg, haha :D det var tider det :D mamman til en venninne hadde vært grei og kjøpt for meg i england, de var ikke å oppdrive i norge på den tiden.. det eneste var at hun kjøpte dem i 2 størrelser større enn det jeg egentlig bruker, så jeg drukna jo i dem :D

  SvarSlett
 2. Godt du er tilbake igjen:) Kjempefin kjole og Dr. Martens er jo bare råkule. Har selv den varianten som du..bare mine er sølv/grå, kjøpte de ifjor. Har brukt de veldig mye, de går til "alt" (unntatt bunaden););) Har lyst på en kort variant i lilla eller gul iår jeg...Ha ei fin helg.. -Irene-

  SvarSlett
 3. Herlige Dr.Martens! Jeg er på utkikk etter samme som dine, bare i mørke rød. Det er så deilig å handle høstklær/sko synes jeg! På Gina T i dag fant jeg flere tjukke og lange ullgensere som skal bli gode å gå med i vinter!
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Ahh, lækkert outfit :-) Det ser rigtig godt ud.

  Klø på. Det er i min verden kun godt også at vise / skrive på bloggen at ikke alt til stadighed er lyserødt og perfekt. Humøret / energien / kreativiteten daler på tidspunkter for os alle, og ingen er superwoman. Så dermed sagt.... klø på, du skal nok komme til kræfter igen.

  Klem Maria.

  SvarSlett
 5. ÅÅååh, underbar underbar klänning, och det virkade!!!!! Och skorna!!!!!! Du ser förmodligen helt underbar ut i detta vad jag kan se..och habegäret steg i mig till den milda grad..ojojoj...dock har vi ju ingen container-butik här!!!!!! så jag gråter jag, hihi...vet du om de har någon nätbutik?!?
  ..eller du kanske kan köpa o skicka om jag sätter in pengar?!? Nä, usch vad jobbig jag var nu...f´låt...vet hur bökigt det är skicka grejer...!
  Har förresten liknande skor själv fast inte dr Martens...ska ta och ta med dem i ett inlägg någon dag här!!!

  Här har städats hela dagen..skåp och sådant, och slängts hur mycket som helst - skönt, men nu är man trötter och jag tror tv:n får ta över..

  Lördagskramar Lycke

  SvarSlett
 6. God morgen, Minmill!
  Godt å finne deg på banen igjen!
  Så artig at du synes det var helt kjekt med bilder av deg selv på bloggen. Da får vi kanskje se mer til Minmill framover!
  Likte så godt kjolen din og de høye Dr. Martensstøvlene dine.Skulle gjerne hatt de støvlene selv.
  Jeg elsker slike hverdagskjoler med støvler til. I blant må jeg true meg selv til å kjøpe ei bukse. Jeg bor i skjørt og kjoler, gjerne med en thigts eller noe under.
  Her sover far i huset enda, mens smågutta ser morgen-tv. Jeg benytter tiden til å snike til meg litt bloggtid,hi,hi.
  Var på loppis i går og dro med meg flere nye stoffer hjem til kåken.
  Nå går vaskemaskinen for fullt.
  Dessverre skulle jeg gjerne vært lengre på loppis enn jeg fikk. Jeg hadde med meg en litt utålmodig mann, og måtte jenke meg litt.
  Tror jeg reiser alene neste gang.
  Solen lurer rundt hjørnet her, og det tegner til å bli en bra dag. Nå er det høstferie her i Vestfold. Gutta skal på fotballskole. De ville så gjerne det. Far i huset jobber. Nå går han snart inn i perioden sin igjen, for statsbudsjettet er jo på vei.
  Det blir en aleneuke for meg, litt rart og vedmodig(gutta gror til!) og også veldig kjekt og luksus med slike dager.
  Ønsker deg en god søndag, Minmill!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 7. Lekker kjole - lekre støvler - lekker dame!

  Ha en super søndag!

  KlemKKann

  SvarSlett
 8. Kjekt at du er tilbake igjen :)
  Likte veldig godt kjolen, nydelige farger!

  Ønsker deg ein herlig søndag!
  Her er det tid for fjelltur i regn og skodd - men då er det ekstra godt å komme heim å krype under eit varmt og godt pledd :)

  Hilsen fra Kamille

  SvarSlett
 9. Kjære vakre Minmill=)
  Så utrolig fine bilder du viser fra deres ferietur. Du ser så sporty og glad ut altså. Også så blid.
  Ja livet er ikke bare lykke og fryd og gammen. Det skal være helt sikkert. Men det er jo som du også sier at det er måten man takler dette på som du gjør som er så fantastisk. Tenke positivt, ta et dypt pust i bakken. Tenke litt på seg selv. Føle velvære...blant annet med litt nye klær...hihi..det er jo aldri feil. Lekker tunika også med Dr M da...wow...kjempe tøft var det.

  For gjett om jeg hadde det på ungdomsskolen da...var en liten friker jeg vettu..hoho...Endret stil totalt fra barneskolen til ungdomsskolen...alt skulle være svart svart svart...

  Ja hva skulle man gjort uten barn?. Jeg forguder min lille pastill som for øyeblikket leker butikk med seg selv på kjøkkenbenken...sammen med lille Tommy (dukken)...Også der vips...noen dansesteg fra skal vi danse der også. "kan jeg stjele noen epler mamma"...åååå så søt...

  Ja ja...
  Håper dagen i dag blir strålende og at bloggelysten bare øker med høstmørket. Husk det er jo snart jul og du skal sikkert lage noe fin papirkunst vettu...
  Største klemmen du får i dag får du HER!!!!!!
  Klem klem


  men du...der poppet du opp mens jeg skriver til deg...
  tuddelu...må se hva du har å si for noe koselig.

  SvarSlett
 10. Hei på deg! Den kjolen var virkelig lekker, god smak du har :-) Jeg var innom hjemmesidene deres og prøvde å finne ut hvilke butikker i Norge som forhandler dem men jeg fant ingen der. Har du kjøpt den i Norge?

  SvarSlett
 11. ..den kjolen har jeg sett før, og den er jo bare RÅflott! Jeg har det nøyaktig som deg : Elsker Odd Molly, men pga pris MÅ jeg begrense meg.. Container og ChillNorway er gode alternativer! Kjøpte meg en Chill kjole i går... kanskje viser jeg den frem en dag..
  Leste forrige innlegget ditt også. Livet er ingen dans på roser..
  Leste et sted at Lykke og Kjærlighet er ferskvarer.. syntes det var en god beskrivelse. Vi får nyyyte all lykke og kjærlighet mens den er der!
  Ps : For en søt familie! Og du er jo kjempepen!
  Klem J.

  SvarSlett
 12. Hello igen Minmill!! Hittade en svensk websida med container-klänningar - jippey - men de var ju aningens dyra! Funderar nu på att sälja två rullar av en av mina favorittapeter för att ha råd med nya klänningar, hihi, samt lite underbar konst till väggarna!!! tycker du jag är tokig som byter bort denna tapet mot detta eller?!? Känner mig villrådig och låg...inte kul vara lack på pengar! Och det är främst för att mannen inte får någon lön denna månad...snyft!

  Kramisar Lycke

  SvarSlett
 13. Ah, takk for info! Jeg må prøve å finne ut litt mer om dette merket kjenner jeg :-)

  SvarSlett
 14. Hej Minmill! Är så länge sedan som jag lämnat en kommentar hos dig! Har haft så fullt upp i livet så jag hinner bara hasta runt.
  Hoppas att allt är gott med dig nu!
  Jag älskar de där skorna. Provade ett par på rea i Stockholm förra året, men de var för små så de blev inget inköp. Önskar mig sådana hela tiden!

  SvarSlett
 15. Åh vilken vacker klänning! Nu måste jag kolla om jag kan hitta Container-kläder i Sverige! Ser att Lycke hittat nåt... ^_^

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!