torsdag 24. september 2009

Titt tei! Her er jeg......

Skygger, humper og dumper, la problemas, spøkelser eller kall det hva du vil. Noen ganger i løpet av livet, møter vi alle på noen av disse, enten store eller små. Jeg tror jeg har møtt på en av de store utfordringene. Jeg er et veldig emosjonelt menneske og min indre turteller stopper helt opp når jeg møter motgang. Blogglyst, kreativitet og nyskjerrighet er noen av de tingene som totalt blafrer med sitt fravær.Jeg har vært innom og tittet på mange blogger i de siste ukene, i håp om å få tent en gnist. Dere blogger så mye lekkert og kreativt og jeg kjenner selvfølgelig et drag. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre hjemme, så jeg gleder meg som bare det til å få satt igang igjen. I stedet for å sitte å sture, bruker jeg min tid til å prøve og løfte meg selv opp. Når negative tanker kommer, tvinger jeg meg til å tenke på andre positive ting. Jeg hiver meg ut på lange spaserturer eller tar en treningsøkt. For meg er det mental terapi og holde på med fysiske aktiviteter, og det virker. En annen sikker vinner er å være sammen med barna og gjøre gode ting for dem. Barn er takknemlige vesener, og jeg kjenner en uforbeholden kjærlighet til dem. Og det samme gjør de mot meg.
Hele familien min og en vennefamilie har vært på sydentur siden sist. Vi har nytt sol og deilig varmt badevann. Vi har snorklet blant fargerike fisker. Batterier er ladet opp, og jeg er full av solens vitaminer, og jeg ser framover……

20 kommentarer:

 1. Så herlige bilder. Og så søt du er da! Jeg har også manglet blogglysten en lang stund jeg. Men plutselig var den tilbake. Det samme er lysten til å endre om på hele huset. Herlig:-)

  Gleder meg til flere Minmill innlegg:-)

  SvarSlett
 2. Saknar dig och hoppas att du kommer tillbaka med full kraft!
  Kramen från nabolandet

  SvarSlett
 3. Heisann. Velkommen tilbake fra ferie! Herlige bilder av en flott familie:)
  Jeg tror det er viktig å klamre seg til de positve tankene og gjøre ting som løfter deg når en møter på motstand i livet!
  Husk at det som ikke knekker deg gjør deg sterkere:)

  Ha en fortsatt fin dag:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 4. Jeg har møtt på noen oppoverbakker selv i løpet av årene (nå hørtes det ut som om jeg var 70 år) og har som du erfart viktigheten av å fylle på med det som gir akkurat deg noe. Når batteriene er tomme tror jeg det er spesielt viktig å være litt egoistisk og gjøre DINE ting. Da kommer energien og positiveten tilbake etterhvert.

  Ta vare på deg selv..noe det ser ut som om du akkurat har gjort..:) Herlige bilder fra en fin ferie ser det ut som.

  SvarSlett
 5. Kjære Minmil! Jeg gleder meg å lese fra deg igjen! Synes dere hadde en fin ferietid. I alle fall viser bildene en utrolig skønn jente :)) Ønsker deg fortsatt mange varme og positive tanker. Storklem fra Pillepalle

  SvarSlett
 6. Hei!
  Midt oppe i livets utfordringer får jeg det også sånn at alt det "uvesentlige" (som interiør jo i bunn og grunn er) blir så lite viktig, og man trenger å fylle på med andre ting. Som f.eks en tur med familien sin:)
  Nydelige bilder da! Solbrun og vakker! :)

  SvarSlett
 7. Du skriver fint. og jeg kjenner meg godt igjen. Det du prøver på for å hjelpe deg selv er nok det eneste rette. Uheldigvis er nok veien til bedring ikke helt strak oppover. Noen nedturer kommer underveis. Men du er uten tvil på vei i riktig retning. Fokuser på alt som er godt og som gir deg energi. Ta vare på deg selv. Og fortsatt god bedring!

  SvarSlett
 8. Härliga bilder på er kära Minmill - vackra du!!! Känner så väl igen detta..är också en väldig känslomänniska, och flyr lätt från allehanda motgångar lite väl mycket jag, hihi.., men så sant det där om fysisk aktivitet..tar mig bara så alltför sällan ut på de promenader jag lovat mig själv att ta...får bli ändring på detta nu..minsann...!
  Hoppas blogglusten kommer åter med full kraft, för du är saknad goa du!!!!!!!

  Kramhögar Lycke

  SvarSlett
 9. Vilka härliga bilder! jag har aldrig besökt din blogg men hoppas att du fortsätter för här verkar mysigt! :-) Kram alexandra

  SvarSlett
 10. der var du....så vakker du er kjære minmill :)

  jeg har savnet deg! jeg har liksom tenkt at du muligens har hatt det veldig travelt...det var iallefall veldig godt å se deg inne her igjen :)

  sender deg mange gode klemmer,
  hilsen nygift erteblomst :)

  SvarSlett
 11. Wow for en dame!
  Litt ferie , sommer og sol får en til å gløde!
  Det hjelper på sinnet!
  Men jeg kjenner meg igjen...motgang kan også få meg til å stoppe opp.
  Bloggelysten forsvinner, kreativiteten også ikke bestandig jeg orker å legge igjen spor etter meg...
  Ta vare på deg selv!

  God helg...iallefall snart!
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 12. Nydelig jente du er!!!
  Og en flott familie!!

  Håper det som er vanskelig snur seg til det bedre!

  Alt godt til deg!:)

  Klem

  SvarSlett
 13. God kveld Minmill!
  Der var du, så vakker dame du er dagitt!Ser ut som dere har hatt det helt herlig på ferietur! Deilig å være på tur i lag med de beste i verden!Fine bilder du viser! Vi reiser til københavn noen dager vi nå, det blir så godt! Vi gleder oss. Gleder meg veldig til å sitte på en koselig cafe å bare nyte livet og hverandre! Null stress, bare være og snakke om alt og ingenting:deilig!
  Ønsker deg gode og glade dager så lenge!
  Stor klem
  fra esmaralda

  SvarSlett
 14. Kjære vakre badenymfe!
  Der var du, savnede Minmill! Begynte å lure på om noen var i veien nå.....
  Så tøff du er som legger ut så mange bilder i dette innlegget, men det er jo bilder av en særdeles flott familie på sydentur.
  Veldig morsomt å se deg uten solbriller, og jeg visste jo i grunnen at du var en flott dame.
  Leit å høre at det har vært trøblete tider for deg, og jeg håper du er i ferd med å finne veien ut av tunnelen.
  Veldig koselig var det å finne livstegn på bloggen din i dag. Vi er jo som en stor familie her!
  Tusen takk for lang kommentar, ble så glad da jeg så du hadde lagt igjen noen ord.
  jeg holder på å lage " Verdens beste" til morgendagens voksenbursdag. Ikke favoritten til ungene, men de voksenes.
  Håper dagene blir lysere framover, kjære Minmill!
  Mange klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 15. Så flott at du igjen ser glede i hverdagen - det er viktig å innimellom lade batteriene - og da er særlig en sydentur deilig!

  Du er herlig!

  Ha en finfin torsdagskveld - jeg står egentlig på hue på vaskerommet - måtte bare ha en bitteliten pause..men nå er det strax tilbake..så bingen - ny dag og nye muligheter i morra!

  KlemKKann

  SvarSlett
 16. Men heiiii!!! Det er du jo!!!
  Og vakker som en filmstjerne!!
  Så utrolig flotte bilder både av deg og familien din!!
  har jo såvidt sett deg før men da har du hatt på deg solbriller..
  Ser ut som om dere har hatt en herlig feri med opplading av batterier! Noen ganger tar livet vendinger som man ikke hadde regnet med! Etter min tøffeste vinter noensinne oppdaget jeg jo at sola plutselig skinner igjen..
  Kanskje ikke så lett å tro når det stormer som verst rundt en men du er heldig og har en nydelig familie rundt deg. Interiør er ikke det som betyr mest her i verden..Jeg tenker alltid at dette med bloggingen er en overskuddsgreie for min egen del!
  Noen ganger er man helt likeglad men plutselig bobler tiltakslysten igjen og her ute kan man finne uhemmet mye inspirasjon og følelsen av vennskap og fellesskap selv om man ikke alltid kjenner hverandre på ordentlig! Håper i hvertfall at du snart er på banen igjen uten at det må oppfattes som mas..Det er bare det at jeg savner deg og de gøyale innleggene dine!
  Har jo "kjent" deg en stund nå og det har vært et tomrom uten Minmill! Håper du snart klør i fingrene etter saks og papir eller andre koselige puslerier! Største bamseklemmen kommer fra Kardemomme :)))

  SvarSlett
 17. Det var fina bilder på fina människor. Du verkar vara en snäll mamma :)

  SvarSlett
 18. du var jammen brun og fin!
  så herlig ut.

  drit i blogging og kos deg med familien din du! :)

  SvarSlett
 19. Hei! Så koselig å se et innlegg fra deg igjen! Av og til stopper bare ting opp på en eller annen måte. Det er godt å ha noen rundt seg som gir en veldig mye da:) Høres ut som,og ser ut som, en deilig tur. Håper du har fått ladet opp batteriene dine:)

  Klem Maya

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!