onsdag 30. september 2009

Privat snekkeren

Her om dagen fikk vi tak i en benkeplate til å ha på kontoret vårt. Det ble en billig Ikea eikeplate. I lokale kjøkkenbutikker skulle de ha kr. 2000,- pr. meter (???), og da var det bedre å betale bare kr. 1500,- for en lang plate fra Ikea.
Privat snekkeren min (les: mannen) dro til med sirkelsagen og tilpasset lengden på den. Nå ligger den ferdig oljet i garasjen og klar til å monteres på veggen, så snart jeg er ferdig med å male listverket litt.
Siden jeg har klaget og fortalt om nedturer her på bloggen, så kan jeg denne gangen fortelle noen positive historier: Husker dere mannen som syklet rett på vår nye bil? Vi fikk jo høre fra alle at syklister sto sterkt i alle slike saker, men for ikke så lenge siden fikk vi brev fra forsikringsselskapet at vi VANT!!!! Juhu.
*
En annen flott historie, er stuegulvet vårt. Vi fikk lagt nytt gulv i stuen for snart ett år siden. Vi har hatt problemer med knirk (mye mer knirk enn det gamle gulvet). Vi fikk en snekker (ikke mannen) til å rette av gulvet, legge nye sponplater, varmegulv og parkett. Det var en kostbar affære og vi har i lang tid holdt på å diskutere med alle leverandørene, og har ikke kommet noen vei. Etter mange befaringer hos oss fant vi ut at det var dempeplatene som gnisser mot sponplatene, og lager ulyd. Jeg var egentlig klar for å kjøre saken inn i retts apparatet, og hyre en uavhengig konsulent til å vurdere saken. Men snekkeren vår ble jo også lei av hele greia og konklusjonen ble at han gir oss gratis arbeidstimer, retter opp feilen, og legger alt på plass igjen. Hadde vi ikke hatt en så grei snekker ville vi vært tvunget til å gå den tunge veien inn i rettsapparatet. TAKK SNEKKER!!!

6 kommentarer:

 1. Så heldig du er som har en "hendig" mann. Så fin den kjolen fra Container var. Den likte jeg!! :)

  SvarSlett
 2. Man skall vara glad varje gång man slipper anlita specialister, dom kostar ju hur mycket som helst.

  SvarSlett
 3. Hvor heldigt ! God løsning for alle parter med gulvet. I får et ordentligt knirkefrit gulv, og snedkeren får lavet sit arbejde korrekt og beholder sin fagstolthed i behold :-)

  KH Maria.

  SvarSlett
 4. Så fint du har det hos deg! Kjekt å ha ein handyman i hus:)
  Ha ein flott kveld!

  SvarSlett
 5. Jeg liker smarte løsninger, slik som din mann og du gjorde med benkplaten.
  Da vi pusset opp kjøkkenet, "tapetserte" min mann et kult gulvbelegg (skifer"look") på veggen over ovnen og ved vasken. Gjett om det er mange som har tatt ideen med seg hjem. Jeg vet iallefall om 3 stk til som har "hermet"
  Tenk at dere har vært så heldige i det siste. Men det skulle bare mangle.
  Vi hadde et år da alt gikk galt, og pengene bare rant ut til ingenting. Vi måtte bare sette strek over det året, og glede oss til et nytt begynte, "med blanke ark og fargestifter til" så og si.
  Er det kaldt på Sørlandet om dagen også?

  SvarSlett
 6. Så bra at både det ene og andre ordner seg for dere!
  Er visst lenge siden jeg var innom hos deg nå... den Containerkjolen likte jeg veldig godt! Og kule Dr. Martens!! :o) Selv er jeg kjempefornøyd med Ilse Jacobsenstøvlene mine. Dårlig høstvær kan bare komme! :o)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!