tirsdag 21. desember 2010

Juletreet ferdig pyntet

I går kveld pyntet meg og jentene juletreet. De små boblet omkring og var helt i ekstase over å få lov og være med. Tidligere har jeg vært meget skeptisk til å overlate de små knuselige skattene i deres elleville hender. Men det gikk veldig bra, og de var superstolte for hver pynt de hang på plass.


Jeg fikk tatt noen bilder av juletreet i formiddag, mens det enda var lyst. Solen tittet fram i formiddag, og da er det er perfekt å ta bilder inne.

 Jeg er så glad for alle de glade julekulene jeg har fått tak i gjennom årenes løp. Hver og en av dem er et syn, og i år har jeg valgt ut de hvite og de med rosa farge på. Så vår pastelljul har derfor inntatt juletreet også.


Nå er vi veldig klar til å innta den store julehøytiden. Det eneste som mangler nå er noen ganske få julekort og julepakker som ikke er levert, og matinnkjøp. Men siden vi er så klar nå, kan vi faktisk bruke en hel dag på matinnkjøp hvis vi vil. Hi hi.

10 kommentarer:

 1. Så koselig da!! her blir juletreet pyntet i morgen. Har en mann som er helt "vill" på tradisjoner, juletre skal pyntes først på lille julaften...sukk ;-) Ønsker deg en kjempefin jul! klem

  SvarSlett
 2. Så flott det ble, mye lekker pynt!! Tro jammen vi har lik kurv til treet;) Fikk tatt noen bilder i dag jeg også mens det er dagslys!! Kos deg i dag:)
  Klemmer fra Jeanette

  SvarSlett
 3. Flott tre med nydelig pynt! Likte veldig godt fargevalget. Vi har tatt treet inn i kveld, og i år har jeg satt det i en stor pose:) Ble inspirert av siste rom123...
  Gleder oss til å pynte det i morgen.

  Ha en strålende jul!
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Nydelig julepynt til treet du har! Jeg elsker sånne gamle julekuler! Selv om jeg ikke har pastellfarger på mine kuler, så ser jeg hvor stilig det er! :)

  Jeg ville bare innom og ønske deg og dine en strålende god jul, og et godt nytt år som kommer! :)

  Det er så hyggelig å følge med på innleggene dine, og bli litt inspirert :) Takk for det!

  Julehilsner fra Lilja :)

  SvarSlett
 5. Nydelig tre med masse flott pynt!
  Kan tenke jentene storkoste seg med pyntingen.
  Jeg ble ferdig på mandag:)) og har siden bare kost meg og jobbet litt da...
  Ønsker dere en riktig God Jul!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 6. Juletreet ble vakkert. Vi hadde egentlig også tenkt å ha ekte gran i år, men jeg har ligget med influensa i to uker så da ble det edelgran alikevel. Mannen har plukket ut et perfekt ett så det ble flott det også.

  Gøy for jentene dine at de fikk være med å pynte treet. Det er slike minner de vil huske når de blir store. Dere må ha en flott kveld i kveld. Kan tenke meg at jentene dine er spente.

  God jul. Klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 7. GOOOOOOD JUUUUL
  Masse juleklemmer fra Drops

  SvarSlett
 8. ♫•*¨*•.¸¸ Merry * Christmas ¸¸.•*¨*•♫

  SvarSlett
 9. Er innom en snartur for å ønske deg en god jul!!
  klem

  SvarSlett
 10. *** Önskar dig och de dina en underbar Jul ***

  Kramar Lycke

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!