lørdag 18. desember 2010

Juleidyll

Jeg synes det er så gøy å lage små juletablåer omkring i stua. I dag fant jeg fram et sølvfat, mandariner, noe julepynt og gammeldagse juletrelys. Jeg synes det gir så mye stemning. Samtidig satt jeg på den nye juleplata av Kurt Nilsen og KORK. O Helga natt så mye julestemning det ble i stua da.


Dette vesle juletreet ser ut som det er laget av gamle grønne ledninger. Det kjøpte jeg for et par år siden og jeg synes fremdeles at det er veldig flott.

Jeg kan også fortelle at jeg har hevet meg over trenden med rosa julestjerne-plante. Jeg er av den typen som er lei av både røde og hvite julestjerner, men jeg ble henrykt over å finne en rosa variant. Rosa er vel litt mer meg og passer midt i blinken her hjemme.

Nå er det på tide å lage en frokost og en kopp med kaffe til å våkne på. Her er det snøstorm på utsiden og da er det godt å være innendørs.

9 kommentarer:

 1. God morgen kjære Minmill! Du skaper virkelig en fin stemning rundt deg. Dette vesle treet er kjempesøtt. Selv har jeg våknet opp akkurat 15 minutter siden, mens resten av familien fortsatt sover. Dette var en dårlig natt med et fruktelig spektakel hos naboene. Vi bor like ved en studenterforbindelse dets medlemmer bare kan drikke og skråle. Så var det bare litt søvn om natten for meg. Har laget en kop te nå og prøve å nyte litt ro før familien min kravler ut av senga.
  Ha en fin lørdag, kjære deg. Klemmer fra PillePalle

  SvarSlett
 2. Hei på deg, så fine bilder og flott julestemning. Bloggen din er såå fin og gir så fin inspirasjon i hverdagen. Ha en fin helg, hilsen Wilhelmines blogg.

  SvarSlett
 3. Hei sveis....
  ja de rosa er bare superfine...skal jakte meg frem til en slik...
  ha en kos kos dag
  klem klem

  SvarSlett
 4. Vilka härliga julbilder! Jag blev smått förälskad i de fina ljuskopparna på översta bilden! :) Rosa julstjärnor är också en favorit hos mig, men i år har jag inte fått tag i någon...

  Önskar en god helg!

  SvarSlett
 5. Jag håller med. De rosa är riktigt fina.

  Ha en bra kväll!

  Kram

  SvarSlett
 6. Så fine vimpler du har laget. Jeg har lett og lett etter bokstavsjablonger i alle interiørbutikker og på nett - men tenkte ikke på Stoff og stil...

  Takk for supert tips! Da vet jeg hvor jeg skal innom neste gang vi er i Sørlandsparken ;)

  Ha en koselig førjulsdag i snøstormen :)

  SvarSlett
 7. Neimen nææææ. Har du funni rosa julestjerne du da...Heldige du...Ikke vært å få tak rundt her jeg bor.. SYnes nemlig slike er så fin jeg også. Jepp, pepp kjempefine juletablåer du har laget, og juletreet var supert.
  Håper du har det fin fint kjære Minmilla mi. God varm klem fra frk Drops

  SvarSlett
 8. Her var det virkelig julestemning!
  Utrulig artig lite juletre, og ein hærlig rosafarge på julestjerna. Har eg aldri sett før, den var rett og slett berre lekker ;)
  Riktig God Jul til deg :)

  SvarSlett
 9. Gorgeous! I'm loving that mini-tree! Have a happy holiday, Kellie xx

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!