mandag 6. desember 2010

Julestemning i huset

Jeg er lite tilstede i bloggingen for tiden. Dette er fordi jeg er er en mor til unger i den alderen som man må være med på det ene og det andre og i tillegg kjøre dem hit og dit. I tillegg kommer jobb og husstell. Og i tillegg til det igjen kommer juleforberedelsene. Men jeg koser meg midt i virrvarret og siden bloggingen både er og blir min venn, er jeg på plass igjen.


Adventsposene er det prosjektet jeg så gjerne ville vise dere for en stund siden, men som det akk, tok så lang tid å få tatt noen bilder av. En del av prosjektet var å finne en passende gren i skogen. Tidligere i høst tok meg og mannen en tur ut i ens oppdrag for å finne en passende kvist å henge juleposene på. Så jeg har vært tidlig ute kan man si. Gamle, halvråtne kvister fra skogen trenger jo litt tørketid, så derfor har denne kvisten bodd i garasjen helt til nå. Det blir adventspakker hver lørdag fram til jul. Heldigvis fikk jeg overtalt jentene til å glede seg over å få fire litt bedre adventspakker enn 24 småpakker med ting-jeg-ikke-har-anelse-om hva-skal-være-innfor-rimelighetens-grenser. Men som hverdagskalender har jentene hver sin sjokoladekalender, og tenk, det synes de er helt topp. Tenk på meg da som er vokst opp med bildeluker og loddkalendere som jeg aldri vant noe på. :-)))
Jeg har også vært oppe på loftet og funnet fram litt julepynt. I denne søte førjulstid synes jeg det er herlig å finne fram noe av pynten vår. Min juleglede er tiden før jul. Da liker jeg å lage julegaver, pynte, lage juleknask, gå på julemarkeder osv. Det er noe med stemningen overalt. Det inviteres til julebord både privat og på jobb. Det er pepperkaker og juledufter. Jeg kan ramse opp mye, og jeg er ganske sikker på at det er mange av dere som er enig med meg.

 Lille bambi ble funnet fram fra eskene og står der så stolt og rank foran hvite svibler.

Til slutt et bilde av vår nyinnkjøpte julestjerne fra Åhlens. Den er nokså stor, men det synes ikke på bildet. Siden vi har så store stuevinduer, synes jeg det var fint å ha en stor stjerne som ikke forsvinner.
Oki jenter, ha en fin mandagskveld. Jeg er nokså sikker på at dette ikke er siste innlegget fra meg før jul. Tudelu.....

12 kommentarer:

 1. veldig fine de kalenderposene!

  SvarSlett
 2. Knallfine posar i herlege fargar. Det var ein gangske god idé med laurdagsgåver. Det skal eg tenkje på til neste år.

  SvarSlett
 3. ...Disse kalenderposene var herlige..
  Treffer meg rett i hjertet med fargene og mønstrene..
  LOVE IT...

  Kul måte å henge de opp på også :)
  Flinka ;)

  SvarSlett
 4. Fine bilder! Nå som julemarkedet er over, skal jeg få hentet fram litt fra boden min! Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Jeg skjønner deg så godt. Det er hektisk nå før jul og jeg må også nedprioritere bloggingen litt.

  Adventsposene var kjempe flotte. Selv har jeg også laget slike også får meg og mannen gave hver søndag. Veldig koselig.

  Vakre svibler du hadde.
  Klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 6. Ja, det var fine kalender-poser! Enig med deg i at det er unødvendig å bruke tid og penger på kalendergaver som bare blir liggende som rot og skrot! Fornuftig å heller "samle opp" til noen få, men mye finere gaver!

  SvarSlett
 7. Vilka härliga kalenderpåsar du har sytt! Älskar färgvalet...

  SvarSlett
 8. veldi fin kalender og pynt!
  manuela

  SvarSlett
 9. väldigt dekorativa påsar:) och den där lille bambin är så gullig så man vill så gärna klappa den som om man vore barn igen:)

  SvarSlett
 10. Så fine bilder!! og veldig smart med 4 litt-mer-mening-gaver enn 24 små som bare endre opp med å bli skuffefyll ;-) Jeg og mannen har og pakkekalender til hverandre, hehe.. og vi bestemte oss og for å gå for 4 pakker hver i steden for 12 hver ;-)
  Fortsatt gode juleforberedelser til deg! klem

  SvarSlett
 11. så lurt med adventskalendergaver på lørdag og sjokkalender ved siden av:)
  De posene ble nydelige på den flotte greina:) Selvgjort er velgjort:)

  Fint førjulsstilleben:)

  Tirsdagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 12. Jeg kjenner meg igjen i hverdagen din!! Syntes vi flyt hit og dit om dagen; adventstunder, julefrokost, adventscuper (håndball og fotball) og you name it!! Men det er vel det som hører med både årstiden og det å ha unger :O)

  Syntes adventskalenderen du har laget er flott! Må nok inngå en lignende avtale med ungene til neste år jeg også.... masse småtjafs som blir innkjøpt når de skal ha en liten liten ting hver dag.

  Ha en flott uke med alle gjøremålene.
  Klem

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!