mandag 22. november 2010

Et hjertesukk

Jeg vet jeg lovet å vise dere mitt neste prosjekt i forrige uke. Men fikk jeg tid til det da? Nei, dessverre. Jeg har jo ikke latt høre fra meg i det hele tatt her på bloggen. Jeg beregner som regel inn litt for mye i løpet av en dag, og ender opp med å fullføre en liten del av det jeg hadde tenkt. Men jeg stresser ikke av den grunn. Jeg smiler og tar en ting av gangen. I mellomtiden kan jeg vise dere noen bilder fra stua. Der står det to store korger som holder på å bli fylt opp av julepresanger. Så får jeg heller håpe at jeg kan få vist dere mitt lille prosjekt senere denne uken.

I løpet av helgen som har vært, så har haugen av julepresanger vokst betraktelig. Det er fint med julepresanger til pynt mens vi gleder oss til jul.

Jeg har en litt midre kurv også, og der ligger det mine egne puter. Det følger med en liten historie her. Mannen i huset synes vi har altfor mange puter i sofaen. Det lå 9 stykker der. Så spurte jeg om han kunne ta vekk de han ikke ville ha. Vet du, han lot 2 stykker være igjen i sofaen. Uff uff. Det endte med et kompromiss, så nå ligger det 6 puter i sofaen, og overskuddsputene ligger i kurven til pynt.

5 kommentarer:

 1. Valgte han bort Liberty-puta? Den er jo så fiiin :-)

  SvarSlett
 2. For mange puter!? Det må være noe galt med mannen din.

  Hilsen Fama

  SvarSlett
 3. det kan jo aldri bli for mange puter:))) hihi...

  min mann blir gal av alle mine, så jeg prøver å bytte litt på slik at det ikke er for mange av gange, da klager han ikke...

  Klem fra mor i fjasevashuset

  SvarSlett
 4. Jättefin och inspirerande blogg:-)

  M @ Lit de Parade

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!