tirsdag 16. november 2010

Jule verksted

I helgen som var dro mann og barn til fjells for at jeg kunne ha huset for meg selv. Jeg og noen syglade venninner benket oss rundt spisebordet med symaskin og dampende strykejern. Du verden så koselig det er å lage noe i lag med andre. Bordet ble dekket med voksduk og arbeidslamper ble satt fram for å få mer lys utover kvelden.
En av disse fantastiske venninnene gav meg denne svibelen og dermed er årets første svibel kommet inn i det Minmillske hjem. Tusen takk søte deg.
Her er noen av fargene jeg liker å bruke til jul. De er veldig ujulete, men det er sånne farger jeg trives best med. Pasteller som rosa, turkis, mint og gjerne litt lilla er hjertelig velkommen i mitt julehjem. Det jeg har laget skal jeg vise om ikke så lenge til.

4 kommentarer:

 1. koselig med juleverksted med gode venninner:) Fin måte å ordne svibler på:)
  Dine julefarger er fine de også. Hver og en velger seg vel de farger som er jul for dem:) Gleder meg til å se hva du syr:) Er det sydd adventskalender med 4 lys:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 2. Hei søte Minmill! Det høres utrolig koselig ut! Sygleder med venniner :) Å, det kunne jeg også god tenke meg, dvs. heklegleder (kan ikke sy :)
  Håper du har det bra. Klem fra PillePalle

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!