torsdag 18. november 2010

Rie nytt

 
Jeg er av og til og titter innom Rie Elise Larsen sin nettside for nye inspirasjonsbilder. De siste bildene jeg kom over her var juleinspirerte. Det er kanskje ikke så rart, nå som det snart er jul. Jeg synes papirreinsdyret var bedårende, og kunne tenke meg å lage et selv.
Hva med å bruke Rie-papir til adventsinnpakking og henge det opp som en girlander. Jeg liker dette. Det er fresht og morsomt, og sikkert noe som barna vil falle for.

Her holder jeg på å gjøre klart for å vise dere mitt siste prosjekt. Men jeg må nok vente til i morgen med å ta noen bilder. Jeg trenger litt dagslys for at det skal bli bra.

9 kommentarer:

 1. Likte adventskalenderen kjempegodt!:-)

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Det var en fantastisk adventskalender!Jeg elsker Rie Elise Larsens papir og stæsj, det er så fint!Blir aldri lei:)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Disse tingene er så flotte! Venninnegjengen har brukt å reise til Køben før jul og min tradisjon har blitt å ta med meg noe Rie hjem..men i år er det London på oss..kanskje jeg også skal prøve å lage noe? Stjerner med knapp eller et reinsdyr?
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 4. Hei, jeg er også en stor fan av Rie Elise Larsen, man blir bare så glad av hennes papirarbeid. Ha en god helg;) Hilsen Wilhelmine

  SvarSlett
 5. Så fin inspirasjon. Jeg er også fan av Rie sin design. Venter bare på at hun skal komme med bomullsstoff som metervare. Det hadde vært noe:-) Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 6. Ååå så flotte inspirasjonsbilder, må snart få kjøpt litt mer pair av henne. Liker så godt det nye bilde i headeren din. Jeg har enda ikke funnet et lerketre her i Kristiansand. I Sandnes hadde jeg et fast et jeg gikk til hver jul. Fikk så stemming av det og var så kjekk å pynte med når jeg kom jeg. Hadde hatt lyst på en stor gren i år som kunne så i en fin bøtte. For bare fortsette og lete når jeg er på tur.

  Klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 7. Heija Minmill!
  Jeg har bestilt merkelappene hos minanamnband.se
  Er veldig fornøyd med dem, og har bestilt tre ganger til nå. Er ikke så lenge til jeg må bestille igjen, og lurte litt på å lage noen nye også:)
  Kjempemasse fint fra Rie, altså!
  Har du forresten sett at det åpner en ny butikk i Kr IVs gt i morgen? Om Igjen heter den, og selger visst gjenbruks'ting'. Både interiør og klær etter hva jeg forstår... Må innom i morgen og sjekke den ut;)
  God søndagskveld! klem B:)

  SvarSlett
 8. Åh, så utrolig fint :D:D:D

  SvarSlett
 9. ah, blir alltid så inspirert av bildene til rie elise altså :D fantastisk fine farger!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!