torsdag 16. desember 2010

Julepakke innpakking en gang til

Det holdt visst ikke med et julepakkeinnlegg i dag. Siden jeg elsker fargeglad idyll innimellom, så har jeg pakket noen av pakkene i farget papir og bånd. Dette er barnas adventspakker som ligger i stuen så fargerike og fine. De er så heldige at de har en mamma som liker å dille og dalle med julepakkene.

De er pakket inn i House Doctor papir, i et mønster som er det fineste jeg vet om. Pakketråden er fra Rie Elise Larsen, og er også det fineste jeg vet om. Her i byen er det Den Blaa Dør som forhandler papiret fra HD. Gavetråden er kjøpt i København, men finnes sikkert et eller annet sted i Norge også.

Det er nesten litt synd at pakkene skal åpnes, men det ville vel vært litt rart å ha dem liggende til langt over jul. Da er jo et blogginnlegg genialt en måte å ta vare på juleminner på.

Akkurat nå er jeg så stinn av julekaker i magen. Vi har nettopp kommet hjem fra kakebaking hos min mor. Det er godt å bare sette seg ned med PC'en i fanget og puste rolig etter et gedigent sukkerinntak.

8 kommentarer:

 1. Fullkomligt ljuvliga julklappar!! jag blir verkligen jätteinsporerad!

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Hej hej!

  Åh vilka fina paket. Jag förstår verkligen att du inte vill öppna dem:)

  Ha en bra vecka!

  Kram/Hanna

  SvarSlett
 4. herlig papir! Deilig med en liten dæsj farger:) Fikk lyst på noe sånt selv gitt...;)

  SvarSlett
 5. Så nyyydelig! Isj at jeg er ferdig med julegavene ellers skulle jeg løpt til Den blaa dør med det samme. Kanskje jeg skal gjøre det likevel. Det var jo ikke utpreget julete dette papiret, men aldeles nyydelig var det ihvertfall. Og at snøen daler ned her i Kristiansand, ja det kan vi lige. :o)
  Riktig god jul til deg.

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!