tirsdag 7. desember 2010

Barke pryd i adventstid

I dag blir det flere bilder av julepynt fra huset vårt. Bitte lille bambi fra innlegget i går har fått en stor venn. Denne barke-bambien fikk jeg av min gode venninne A. Hun er kjempegrei og forærte oss denne bambien. Tusen takk du søde. Jeg digger den! Begge jentene mine gjorde store øyne da denne dukket opp i stuen.

Å mamma, den var sød!!! Jeg sa til dem at det er  bare er lov å titte på den og ikke leke med den. Den er jo litt sart og barkestasen ville nok falt fra hverandre dersom de fikk herje med den. Til nå har det gått bra.

Årets adventlys er til en forandring gråfargede i år. Hvite tall er kjøpt på Hansen og Co og festet med tynn hyssing.

Nå er vinteren på sitt aller vakreste her i Kristiansand. Det er knitrende kaldt, det ligger snø på alle trær og tak, vi puster hvitt alle mann. Jeg kjenner jeg blir glad når vinteridyllen er på sitt vakreste, og spesielt nå før jul. Da er det godt å være inne og krølle bena sammen i godstolen og ha seg en stor kopp med te. Mmmmm. :-)

Ønsker alle medbloggersker og lesere en fin tirsdagskveld!!!!! So long...

7 kommentarer:

 1. Kjære Minmill
  Ja, disse barkdyrene er sååå søte! Mitt tantebarn oppe i gata har et lignende, og det fikk min nesegrus beundring siste jeg var der på besøk.
  Flott med grå lys også! Liker den type adventslys med tall festet på; enkelt og stilig.
  Her har vi vært på koselig julefest på 3.trinn i kveld. I morgen skal jeg på ungenes skole og hjelpe til på 4.trinn med juleverksted. Får hjelpe til der jeg kan bidra med noe. Skidagene holder jeg meg laaaangt unna, da hadde jeg nok blitt mer en belastning enn en hjelp med min morsomme motorikk.
  Ha glade og fine førjulsdager kjære tvilling!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. ÅÅÅ den var nydelig. Hvor kan man få tak i disse?

  SvarSlett
 3. Til Katrine. Bambien kommer fra Home and Cottage. :-)

  SvarSlett
 4. Sååå nydelig!!!!
  Kjempefin!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for svar. Bambien min ligger og hviler under trollkvistene som lenge har vært pyntet :)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!