fredag 24. april 2009

Tallerkenhylle-hjelp

For hver blogg og nettside jeg er innom, stopper jeg alltid opp ved fine tallerkenhyller. Blikket mitt blir automatisk dradd mot de. Det er så mange fine måter å gjøre det på, sånn som disse to lekre hyllene jeg fant bilder av. Men denne modellen som er stor og fin, og så har den så fin form. Jeg lurer fælt på om er mulig å få kjøpt noen sted. Er det noen av dere som vet om noen forhandler slike hyller i Norge????
Jeg har så lyst til å ha en nede på min datters rom, slik at jeg kan plassere både leker og bøker slik som her. Jeg har jo et par stykker, men de er så små, men en slik som dette hadde jo vært kjempegøy å ha.
Ellers, en utrolig god helg til alle som er innom hos meg og kikker. Håper den blir fin. Her er det full vår og sol, og jeg drar til fjells igjen. So long....

21 kommentarer:

 1. Kjempekult:) Og veeeldig praktisk til bøker ol... Har veldig lyst på en slit til soverommet, alt for mange bøker og blad.

  God helg til deg:)
  Monica

  SvarSlett
 2. Enig, disse hyllene var veldig fine! Og praktiske ;)

  God helg til deg!

  SvarSlett
 3. Disse høye tallerkenhyllene var innmari stilige...en sånn hadde jeg ikke klart å gå i fra kjenner jeg ;)...

  SvarSlett
 4. Jag skulle också gärna ha en tallrikshylla. Hoppas finna en på loppis någongång.

  SvarSlett
 5. Luxolampen er virkelig kjempeflott og jeg hadde også gjerne tatt i mot en sånn om den kom vår vei!
  Bildet av deb mørke kjøkkenbenken
  med to lamper over har jeg sett flere steder og det er skikkelig stilig!!! Det er så mange stilige lamper der ute som venter på gode hjem hihi!!!
  Det er utrolig så mange fine bilder du har funnet i det siste!
  Jeg har kun sett tallerkenhyller på loppemarkeder men det kan jo hende det finnes andre forhandlere også..Skal si fra om jeg kommer over noen! Kanskje noen av butikkene som selger produkter i stilen "fransk landstil"?
  Jeg har hatt flere hyller i årenes løp og da vi bodde i Oslo hadde jeg en flere meter lang utgave som hang bortover veggen..
  Men det var kun 2 etasjer på den!
  Jeg har ikke vært så mye på bloggen de siste dagene. I går var det begravelse av en onkel og i den forbindelse har vi hatt besøk av familie som kommer langveis fra så vi har ikke hatt tid til noe utenom dette. Dessuten står vi midt oppe i den verste bursdagssesongen i familien så helgene blir litt borte i feiring..
  Men i morgen formiddag skal vi på loppis! Skal se om jeg finner noen fine stoffer..
  Ønsker deg og dine en fin fredag videre! Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 6. Tror du får kjøpt på bloggen http://tineskreativehjorne.blogspot.com/ eller i hennes nettbutikk.. Har veldig lyst å bestille en selv;)

  SvarSlett
 7. Hei hei hei - Flotte hyller - ja enig ønsker meg sånne jeg også - både til kjøkkenetog til ungenes rom!
  ..og flotte lamper - den nederste var jo bare såå kuul!!

  God Helg..i go` været!

  KlemKKann

  SvarSlett
 8. Denne var skikklig fin! rene linjer. Veldig flott.ikke så ofte jeg har sett slike. de jeg har sett er ofte mer snirklede og mindre. Mine er mer snirklede.Men satt to stk sammen så de ble større iallefall. hmm..kanskje du kan lage selv. handywoman:-)

  SvarSlett
 9. du denne hyllen var kjempe fin!
  fint når de er litt store liksom.
  tror jeg skal sende mannen min ut i garasjen og snekre en sånn til meg.
  God helg!!

  SvarSlett
 10. Ved ikke hvor du får købt lige præcis denne model, men specielt den nederste ser jo egentlig ret ligetil ud. Måske man kan lave den selv - bare en ide.

  Klem Maria.

  SvarSlett
 11. Jeg vil også ha sånn hylle! *drømme

  God helg!

  SvarSlett
 12. Hei MInlill
  Herlig med store romslige tallerkenhyller. De er jo både dekorative og praktiske på et barnerom. Så store som dette vet jeg ikke om. Søsteren min selger(har gjort i hvertfall) noen tallerkenhyller som er relativt store,men mindre enn de du viser.
  Ønsker deg en nydelig fjellhelg du sunne, freske Minmill!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 13. Fine tallerkenhyller1
  Se på loppis.
  Jeg har fått tak i flere på loppemarked.

  God helg til deg!

  Klem fra Linda

  SvarSlett
 14. Her er en fin gammel tallerkenhylle
  http://www.lenassanser.no/index.php?nr=90&case=4&id=217&idkategori=
  Men mulig den ikke er stor nok...

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 15. Jeg har også en "ting" for tallerkenhyller, men eier foreløpig ingen selv. Skulle vært snekker, så kunne man ha fiksa det selv:)

  God helg!
  Klem A.

  SvarSlett
 16. Hva med å ta med bilde til en møblesnekker eller noen du kjenner som snekkrer? Da får du det akkurat som du vil. Blir jo hakke dyrere enn loppemarked, men etter som jeg hører er det rimelig dyrt på loppemarked.

  SvarSlett
 17. Ja, de er flotte de tallerkenhyllene. Og de er blitt veldig populære - en ser dem på veldig mange blogger og barnerom. Praktisk og dekorativ måte og stille ut fine barnebøker og leker på. Du kan jo prøve inne på finn.no om du ikke allerede har prøvd der.

  SvarSlett
 18. Heisan :o)

  Ble så GLAD for kommentaren fra deg for en liten stund tilbake, det er ALLTID så koselige ord du legger igjen hos meg!
  Har data`n min til reparasjon så jeg er nødt til å bruke en gammel en som vi hadde stuet bort på kottet og den er så treeeeeeeeeg at det har blitt lite kommentarer fra meg i det siste......Men en treg data er bedre enn ingen data :o)
  MASSE fine innlegg å kose seg med her inne hos deg Minmill, ble så inspireret av bildene i innlegget under her :o)Ååååååååh, jeg drømmer om Egget.....

  Ønsker deg en fin helg!
  Klemmer,
  Vibeke.

  SvarSlett
 19. Otroligt fina - och klatrevennlige!! ;)

  Sån där borde man kunna laga själv - ser inte allt för svårt ut.. Eller!? ;)

  SvarSlett
 20. Hei Minmill! Jeg fant faktisk en stor tallerkenhylle i Oslo i dag. Har blogget om den...
  God helg:)

  SvarSlett
 21. Hei, knallfine hyller, og vet du hva du gjør? Du lager den selv!! Det er SÅ mye enklere enn du tror, bare kjøp planker/lister og skru inn fra siden, sparkle over skruene og mal! Dette fikser du SÅ bra selv!!!:-) Utfordringen er herved sendt deg fra Marianne:-)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!