mandag 6. april 2009

Endelig på veggen

Endelig er den ene tallerkenhyllen jeg kjøpte på gjenbruksbutikken, hengt opp på veggen. Begge hyllene har vært nede i kjellerboden en stund nå, ferdig malt og greier. Noen ganger er problemet mitt å få ting til å skje sammenhengende. Det er jeg ikke noe flink til.
Men i min bloggpause, fikk jeg jo som sagt gjort en del ting. Så den ene hyllen fikk jeg hengt opp over skrivepulten i stuen. PS...det var egentlig Kaspara sin ide å henge den over pulten, den gangen jeg spurte om tips til møbelmonsteret av en skivepult som invaderte huset. Jeg hadde aldri hengt en tallerkenhylle i stuen hvis det ikke hadde vært for henne.
Sånn ser min variant ut, iallefall for en stund. Jeg har plassert noen av favoritt bøkene mine i den. Jeg fikk tips fra bloggen til Flittiglisene om å henge kroker under hyllen, slik at enda mer nips og pynt kan få plass på den. Egentlig en vanvittig god ide. Man får kjøpt ferdige hvite kroker hos f.eks. Jernia. Som seg hør og bør når det er påsketider, måtte noen maileg påske egg være med på tallerkenhyllen. Jeg tror nok ikke jeg er den eneste bloggeren som er innehaver av disse eggene. :)))

14 kommentarer:

 1. Så fint det ble!
  Tallerkenhyller kan brukes til så mangt ;O)

  Påskeklem

  SvarSlett
 2. Hei!
  Det ble kjempefint! Lurt med kroker på da! Ser du har fått på plass noen gode bøker også, og eggene var veldig søte! Jeg har også noen hyller i kjelleren jeg driver og maler på, snart ferdig. Gleder meg til å få de på plass.
  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!
  klem, esmaralda

  SvarSlett
 3. det ble råfint!
  en veldig god ide.
  så ut som du har noen kjekke bøker også i den.

  fortsatt fin påske...hilsen dansken:)

  SvarSlett
 4. Lekker tallerkenhylla. Gjorde deg med litt farge i den:) Søtt påskeeg. Og du, takk for kjempe koselig kommentar på siden min:-D Goood kveld.

  SvarSlett
 5. Råfint Minmill!

  Så koselig at du la igjen noen ord inne hos meg, må innrømme at jeg har savnet deg :o)

  Nevnte for en stund tilbake at jeg skulle hente et (svindyrt) stoff og et teppe som jeg hadde bestilt fra Designers Guild. Hvis du har lyst å se så har jeg lagt ut bilder av dem på bloggen min nå. Veldig fornøyd med dem men det blir ikke tatt i bruk før jeg får meg ny sofa....den vi har nå er veldig slitt og UGLY i fargen...

  Kveldsklemmer,
  Vibeke.

  SvarSlett
 6. Så fin tallerkenhyllen ble!! Jeg kjøpte også en på loppis i høst som skal males og få komme opp på kjøkkenet. Det er så fint at man kan gjøre den personlig sånn som du har gjort:)

  Lena

  SvarSlett
 7. HELT ENIG,
  noen ganger så MÅ man bare unne seg det selv om det er dyrt! Blir veldig sjelden lei ting som jeg faller så pladask for så jeg sier liksom til meg selv at det lønner seg i lengden også...fnis :o)
  Sofaen er ikke kjøpt enda, tror det blir en lys en i et litt grovt stoff fra Slettvoll men er ikke helt sikker.

  Nattaklem

  SvarSlett
 8. Så fin tallerkenhylla di var, alltid morro å se hvordan de blir "pyntet":) Og fantastisk flott påskepynt du har klippet, fikk skikkelig inspirasjon til å lage noe lignende i butikken i morgen.

  Har ikke fulgt helt med tydligvis for har ikke sett innlegget om svigerfaren din før nå, veldig trist å lese..

  Stor klem

  SvarSlett
 9. Nydelig tallerkenhylde du har hængt op. Og bøgerne er rigtigt flotte.
  God ide med krogene, så der er lidt mere plads til pynt.
  *Charlotte*
  www.herhosmig.blogspot.com

  SvarSlett
 10. Det ble såååå fint i den hylla!!
  Tallerkenhyller er geniale til mange slags ting..Ser at jeg har 3 av bøkene du har i hylla di :)
  Smart med de hvite krokene under slik at man kan henge opp småting under! Det gjør utstillingen enda mer personlig og morsom :)
  Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 11. Åååå, jeg ønsker meg også tallerken-hylle!!!
  Eggeglassene mine er også fra Indiska! Falt helt for de da jeg fant de!

  SvarSlett
 12. Å ja dette ble sååå fint...har hatt dilla på disse tallerkenhyllene i noen år nå..men har kun en en etasjes greie..og den rommer så lite...fin ide med krokene under der ...skikkelig stilig setting...du er så dyktig synes jeg...

  Og disse Maileg eggene er knallfine...Det er tredje påsken jeg drar frem mine og det slår aldri feil...de kommer jeg nok til å like forever...Og det er ikke mange ting som jeg liker over tid så det er sagt....Har det nemlig med å få ting i hus for så å lete etter noe annet...Jeg er en sanker ..det er det jeg er ja...hi hi....
  klem til deg fra meg...

  SvarSlett
 13. Kjære Minmill!

  For en kjempeflott tallerkenhylla! Så koselig med litt pynt under den! Jeg er så glad i slike, men har ennå ikke funnet en for meg! Leter også etter en settekasse, men man skulle jo aldri gi opp :)

  Tusen takk for nydelig kommentaren din! Det er alltid kjempedeilig å lese/høre fra deg.
  Guttene er hos farmoren sine så at fru og her Pillepalle nyter litt tosomhet her. Vi har vært i en Sushi-restaurant i går kveld og det var deilig. Jeg faller for Sushi :)

  Ja, våren hos oss er litt videre en i den nordligere europa, men i øyeblikket er det litt regn. Massevis blomster og treer som står i flor, det er faktisk praktfull.

  Ha en fortsatt fin kveld! Klem fra Pillepalle

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!