torsdag 16. april 2009

Shopping hos Nordhjem

Jeg har vært på shopping i cyberspace. Nordhjem i Danmark er et eldorado for meg, og jeg måtte bare prøve meg på en liten handlerunde hos dem. Jeg tør ikke si hvor mye jeg måtte betale i frakt, kortgebyr, tollsatser for å få varene hjem til meg, men litt dyrt var det. Men jeg visste jo hva jeg gikk til på forhånd, så ingenting kom som en overraskelse. Denne nettbutikken hadde så altfor mye som jeg hadde lyst på, og gøy var det jo...

Like før vi dro på påskeferie kom postbudet på døren vår med en diger pappeske, og her er noe av innholdet fra den.
Disse deilige bade-håndklærne skal være med oss hele sommeren, både på ferie og hjemme. Og pip pip klypene er jo fine og bruke når håndklærne skal på tørk på en snor. Jeg tror jeg kommer til å smile der jeg står og henger opp tøy.
Denne herlige asjetten i melanin måtte jeg bare ha. Nå er den trygt plassert i en tallerkenhylle i stuen.
Rice er så flinke på å sprite opp husholdningsartikler, som vanligvis er kjedelige. Med disse gryteskrubbene skal jeg stå og skrubbe med Glede....

17 kommentarer:

 1. Sådana blomsvampar har jag också.
  Vet att det kan vara lite dyrt att skicka till eller beställa varor till ett annat land. Och ännu dyrare med Norge som väl inte är med i EU?

  SvarSlett
 2. Morsomt å se de fugleklypene, får dem hit i neste uke:) Og håndklærne har jeg også hatt veldig lyst til å bestille til butikken, men er ikke helt sikker.. De er iallefall utrolig kule:)

  Ha en flott torsdag videre!

  klem

  SvarSlett
 3. Såå mye fint! De badehåndklene er jo bare herlige! Er ofte innom og sikler hos Nordhjem ja;) Var det dyr frakt eller?

  Ha en herlig torsdagskveld:)

  SvarSlett
 4. Du har helt ret, Nordhjem har såååå mange fine sager. Jeg kan også godt li' at handle der.
  De badehåndklæder du har købt er jo helt lækre! og søde fugle-klemmer til at hænge tøj til tørre igennem hele sommeren.
  Jeg ønsker dig en fortsat flot torsdag.
  Charlotte i DK
  www.herhosmig.blogspot.com

  SvarSlett
 5. *gisp*......
  Kule klyper..og nå leste jeg samtidig med at jeg skrev her at Tove får slike til neste uke...husk kjære du...DU var først..hi hi...Ihvertfall først ute til å legge de ut, har jo ikke sett de før jeg også jeg som er pip pip elsker å...
  Har akkurat hengt opp en vask og skulle så gjerne hatt de fine...
  Og ikke minst håndklærne da oi oi oi...jeg blir matt og glad her jeg sitter, for de var å fine...

  Oi, mannen roper...det er mat,...ja ikke det at han har laget den...han har bare rørt i det jeg har laget. thi-hi...

  Kuli fat og forresten...hm...En felles Blogg tur til Danmark kanskje..kunne jo chartret et helt fly med handleglade..eh.gale interiørbloggere vi..hi hi...
  oki,. nå må jeg løpe...

  SvarSlett
 6. Å, så mye fint du har handlet! Drømmer om å handle på Nordhjem og Rice, men syns det er fælt å måtte betale så mye i frakt. Men jeg vet at det snart åpner en butikk med Rice-varer i min by, så jeg venter i spenning på den.. :)

  SvarSlett
 7. De badehåndklærne var jo bare drømmen!!! De er vel dyre...?
  Er super-fornøyd med nattbordet, var akkurat et slikt jeg var på utkikk etter! Men trenger jo et til... Og går det an å være så heldig to ganger? Få dessuten ikke malt det før til sommeren, enn så lenge bor det hos mamma og pappa i trøndelag...

  SvarSlett
 8. Åååhh, deilige ting! Så mye fint du har fått kjøpt, kjære Minmill! Jeg liker alt sammen :)
  Det er så morsomt med klypene.
  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 9. Nå var det nesten då jeg ga fram meg et lite skrik her! de håndklærne er L.E.K.R.E og jeg vil ha sånne!!! MÅ ha sånne!!!
  Både den oransje utgaven og den lilla er altså så utrolig herlige og det blir adskillig mer lystbestont å henge opp klesvasken
  når man har fint både sengetøy og håndklær :)
  Jeg har bestilt derfra og vet at det er litt dyr porto men jeg har ikke sett disse tingene andre steder og må man så må man ;)
  Vi skal til København i midten av juli og det kunne jo tenkes at de finnes i en butikk der men vet ikke om jeg kan vente så lenge :)
  Dessuten er det behagelig å bestille fra kjøkkenbenken hjemme!
  Jeg har faktisk laget store bestillinger hjemme et par ganger men når jeg har kommet til kassa og har sett portoen har jeg trukket meg igjen..Fatter ikke at de er så mye dyrere enn andre leverandører! jeg har vurdert å kjøpe en Kitchen Aid kjøkkenmaskin på nettet fra Danmark og det koster kr. 300,- i porto enda maskinen veier 13 kilo så jeg skjønner ikke utregningene til Nordhjem..I kveld er det Ungkaren og Skogheims på tv og jeg følger med på begge deler så det blir vel ikke så mye blogging men vi får se hvor ivrig jeg blir når kvelden kommer :)Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 10. de håndklærne var knallfine!! kunne gjerne hatt et par slike ja:-)

  SvarSlett
 11. herlige håndkle!
  og klesklyper!!
  må visst sjekke ut nordhjem :)

  SvarSlett
 12. Så mye fint du har fått deg da! Den tallerkenen så knæsj ut du... :O)

  Så koselig at _jeg_ kan gi litt inspirasjon da, føler det veldig omvendt her jeg trasker rundt i bloglandia og suger til meg kreative løsninger overalt :D Lykke til med A'en din, venter spent på bilde...

  Klem fra meg og kosene mine

  SvarSlett
 13. God kveld, ivrige fjellbestiger!
  Ja, her har du gått amok ser jeg.
  Herlige håndkler som hadde fått lov til å bo hos meg også. Likte også godt den melamin-asjetten.
  I dag har jeg kopiert deg og funnet to tallerkenhyller i bruktbutikken min. Vi skal i gang med å pusse opp kjellerstua, og jeg må nok ha en tallerkenhylle der nede også.
  Aller først må vi tømme taket for leire, og det er en møkkajobb i ordets rette forstand.
  Ser at fjellgeita skal bestige tindene igjen! Jeg blir nok igjen her nede i lavlandet og shiner opp hagen. Her skal det rakes og lukes.
  Nå er mannen på overnattingskurs, og jeg kommer nok til å blogge til langt på natt. Jeg har mye mer problemer med å sovne når halve senga er tom .
  Ønsker deg herlige fjelldager med eldstejenta.
  Klem fra kaspara

  SvarSlett
 14. Hei på deg!
  Så flink du er til å shoppe da ;o)
  Herlige ting du har kjøpt ;O)
  Med disse flotte fugleklypene må det vel bli en fornøyelse å henge opp klær!
  Håndklærne var flotte...med farger som gjør en glad!

  Ønsker deg en deilig vårhelg!

  Klem fra Linda

  SvarSlett
 15. Ja følg med...uff vet ikke om jeg tør blogge den rare kommoden min jeg..her stråler den ihvertfall fra seg, her jeg sitter på bloggerommet...også stinkern å..maling assa...fryktelig sterk lukt egentlig...

  Drops som gleder seg til i morgen da hun skal på loppis poppis med sin sambo og lille P....Grugleder meg var det ja..hm...
  Har bare vært på loppis en gang før jeg...og da holdt jeg på å bli slått ned av en dame med kurv-....*fnis*...men jeg er stor og sterk så...pass opp alle gale lopper...her kjem je....

  SvarSlett
 16. Kniis..Ja,nå kommer du ikke unna helge og kles vasken med alt det lekre tilbehøret:-) Fugleklypene var super søde:-) Tror jammen jeg må innom Nordhjem å se en tur jeg også:-) ha en super deilig weekend:-)

  SvarSlett
 17. God morgen :)Håper dere hadde en fin 40 års fest i går!
  Var den veeeldig vellykket ligger du sikkert fortsatt og sover nå mens jeg sitter her og skriver litt! Karamella sover ennå..
  I går hadde vi en herlig jentedag hvor vi var til frisøren og klippet oss og etterpå kjøpte vi noen nye vårklær og gikk på cafe før vi reiste hjem!
  Det er ubeskrivelig deilig at hun er på beina igjen!! Fredag var hun på skolen for første gang siden januardagen da hun ble syk!
  Jeg løper rundt og smiler og bobler hele dagen her nå :)
  Du har helt rett i at vi burde bodd i Danmark! Enten i nærheten av københavn eller i nærheten av Århus! Stor sukk bare ved tanken :))
  Heldigvis skal vi til København igjen 18 juli og jeg kan nesten ikke vente..Lager meg en laaang liste over ønsker ;)
  her skinner sola strålende i dag og vi skal kose oss ute i hagen!
  Maken er bortreist hele helgen for å hjelpe svigerfar å flytte så vi jentene har hatt jentehelg!
  Mange morgenklemmer her fra bekken :))

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!