tirsdag 21. april 2009

Danske interiørstylister

I går kveld satt jeg og bladde i en interiørbok "Rum der rykker". Selv om boken er noen år gammel er det fremdeles mye fin inspirasjon og hente fra den. En av stylistene i boken, Iben Windsmose, har stylet denne stuen. Jeg liker så godt det lette lyse uttrykket med fargerike innslag. Blikket mitt blir veldig dradd mot den turkisgrønne Eames stolen i hjørnet.
Iben Windsmose. Sjekk den kurven med lekre tapeter.
En annen av stylistene i boken, Andrea Larson, er veldig glad i å bruke tapeter til å dekorere interiøret med. På denne veggen er det en stor settehylle som har fått forskjellige tapeter i hyllene.
Andrea Larson. Hvorfor ikke dekorere gamle tre-kleshengere med gammel vintage tapet. Jo, det vil jeg prøve meg på jeg også. Takk for tipset Andrea.
Andrea Larson. Jeg liker så godt de små kassene som er dekorert med gamle tapeter. Se også det fargerike teppet som ligger på sengen.

19 kommentarer:

 1. F.A.N.T.A.S.T.I.S.K
  Helt nydelig inspirasjon her...wow...
  Helt herlig hylle på det nederste bildet også...
  Boken mener jeg at jeg har hørt om i ett av de danske interiørbladene...Hm..den kunne jeg tenkt meg ja...helt klart..
  Og du...jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har kommentert Kaspara sin og Kardemomme sin Eames Gyngestol jeg...Den er bare helt rå som detalj i interiøret altså...
  Jeg har en slik høyt høyt på ønskelisten...Bursdag til sommeren vettu..og da kanskje det går an å ønske seg bidrag til en slik...Det er bare så synd at den koster litt da...Men det er jo en investering vettu...

  Du..du skulle sett ansiktsuttrykkene til menneskene rundt meg da de fikk svar på hva jeg hadde fått i 30 års presang du...Jeg hadde fått en Vipp søppelbøtte....*fnis*...det var det få som skjønte noe av gitt....Men guri så glad jeg er i den ..liker slike design ting så godt...
  Oki, her lukter det malingen igjen...jeg roper; "Drops, hei du...har du malt igjen nå da?"...ha ha...roper på meg selv vettu...Jepp jeg har malt på kjøkkenet litt...Kult...Gult...

  Snakkes da vennen.
  KLem fra Drops med malingshender...liker ikke å finne frem White Sprit vettu...og det straffer seg...gåkke av med vann og såpe har jeg skjønt...hi hi...

  SvarSlett
 2. Hej!

  Första gången jag kikar på din blogg, och här fant jag mycket fint!!
  Otroligt inspirerande - kul!
  Hit kommer jag gärna igen!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Mange fine, glade bilder..takk for inspirasjon:)

  SvarSlett
 4. Så mye kuult! Jeg liker å se litt farger altså...!

  Ha en fin dag.
  Hilsen Ljo

  SvarSlett
 5. Å guri...den stolen jeg ser når jeg lander her hos deg=)

  Thanks for godt råd vedrørende White Sprit...tok visst med tennveske fra kjelleren og gadd ikke gå ned igjen...litt lat og...
  Oki, olje here I come=)

  SvarSlett
 6. her var det knall mye fin inspirasjon. likte utrolig godt rommet på det første bildet.

  SvarSlett
 7. Kjære Minmill!

  Ååååh, for herlige bilder! Drømmebilder! Denne veggen med de forskjellige tapetbiter er veldig kul og stilig! Jeg er veld glad i hekleteppet! Det var jo veldig rimelig, heldige du! Det vielle jeg også har fatt kjøpt :))

  Denne kasse kraken liker jeg også veldig godt. Håper jeg vil ha sjansen å finne noen fine ting eller bøker i Norge i neste måned jeg. Men det er jo begrenset kapasitet i flybagasjen.....

  Ha en koselig kveld! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 8. God kveld! Så hyggelig at du la inn en kommentar på bloggen min i dag. Jeg har vært innom deg flere ganger selv, men ikke sagt hallo her inne. Supre bilder du har lagt ut her! Fikk masse inspirasjon, så takk:)

  Klem A.

  SvarSlett
 9. Takk for koselig hilsen. Om vi har mye sny??? Det har snedd i flere dager i strekk, men jeg så nettopp på den lokale nettavisen at nå forsvant snøen. Det regner nemelig. Hadde jeg ikke vært syk, hadde det ikke gjort meg en tøddel at det snødde. For jeg kunne vært ute å gått på ski. ;O)

  Masse finfin inspirasjon å hente i de bildene...

  SvarSlett
 10. Knallfine bilder, og masse inspirasjon! Kan jo bare drømme seg bort og ønske seg alt sammen:-) Klem B:-)

  SvarSlett
 11. Jättevackra hem i den boken!
  Tror att jag läst om den förrut, kanske måste se om den finns att beställa...

  SvarSlett
 12. Hei Minmill
  Herlige loppefunn i forrige innlegg! Lørdag skal jeg på stort loppis, og jeg gleder meg stort. Mannen min skal på dugnad i ungenes fotballklubb, og jeg har skjønt at jeg MÅ skaffe meg barnevakt og snuse rundt på dette store loppiset et par timer.
  Puffen kommer til å bli så fin!
  Det øverste inspirasjonsbildet likte jeg aller best. Blikket mitt blir dratt mot det fantastiske skapet og selvfølgelig den turkise Eames gyngestolen.
  God ide å kle gamle trekleshengere med retro-tapeter. Takk for tipset! Ha en god natt og en fin morgendag. Klem fra kaspara

  SvarSlett
 13. Like VELDIG GODT de første bildene ;-) og tusen takk for tilbakemelding på tapetene!!

  SvarSlett
 14. Nei, det er absolutt ikke en dum farge å like ;-)

  Ang innlegg, så har jeg litt overload for tiden. Har så mye jeg har lyst til å legge ut på en gang at jeg må holde meg i tøylene ;-)

  ... ellers må jeg bare kommentere kjøkkenet igjen. Jeg synes virkelig at det gule virkelig skapte wow effekten, som vi alle leter etter ;-)

  SvarSlett
 15. Hei Minmill!
  Nydelige bilder du viser siden sist! Likte godt stoffene du fant på loppis, og puffen. Har en bok av Andrea Larsson, tapetdamen. Hun har en særegen, helt herlig smak! Morsomt at du viser en vegg med settekasse, det gjør faktisk jeg i dag også. I dag har det vært så deilig sol her hos oss, og vi har kost oss ute på verandaen. Det er så godt! Merker en har behov for sola, etter den lange vintern som har vært! Ha en fortsatt fin kveld, og en herlig morgendag!
  klem fra esmaralda

  SvarSlett
 16. Så masse stilig!! Genialt å tapetsere kleshengere, jeg er helt målløs av hva folk finner på :)

  SvarSlett
 17. Mye nydelig inspirasjon å hente her....sukk

  Likte godt den enorme lampen, haha...hadde vært noe i stua :o)
  Og den setteveggen med tapet da, wow!

  SvarSlett
 18. Noen som vet hvem som har designet den brune lampen ved siden av eames rocking chair?!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!