mandag 20. april 2009

Kasse krakk og andre loppefunn

Fretex åpnet ny butikk i Kristiansand forrige uke på Sørlandsparken. Jeg som jobber i nærheten, måtte jo inn å kikke i lunsjen. Jeg fant litt godsaker denne gangen, blant annet denne kasse krakken med polstret lokk.

Mannen min sa den så ut som et ansikt, og mangler bare munn og øyne. Så slo det meg at den er jo kanskje vel firkantet, så jeg lurte på om sidene skulle få noen motiver. Vi får se... Den skal iallefall males på nytt med hvitmaling, og lokket skal få nytt trekk.
Tekstiler fant jeg også som jeg likte godt, og dette grønne stoffet synes jeg kunne passe godt til å ha på krakkens lokk.

Et oldemorsteppe fant jeg også. Kanskje ikke helt mine farger, men jeg skal finne en fin plass til det. Kunne ikke dy meg for å kjøpe det siden det bare kostet 50 kroner.
Etter en fantastisk solrik helg, så har skyene overtatt himmelen på sørlandet. Jeg er hjemme med datteren min i dag. Hun hadde høy feber i går, så jeg fant ut at hun måtte være hjemme i dag. Hun er jo så grei, slik at jeg kan få blogget litt og gjort unna en del ting hjemme. Jeg har begynt å pusse på krakken i dag....

16 kommentarer:

 1. så bra funn! kjempeflott! jeg har faktisk akkurat samme grønne tekstil funnet på fretex:-) jeg liker det godt. her hjemme er det på en lampe på soverommet (er innlegg om det) og på badet mitt inni et skap. beautiful:-)

  Forresten! den hyllen med glasskuffene i er en ikea-kreasjon. leter fremdeles etter en nydelig brukt en.

  SvarSlett
 2. Bruktbutikker er MORO! Var innom en liten frivillig en idag, og fant et speil og 2 knagger. Fikk alt for 50,- ;o) Skal nok blogge det etterhvert her..

  Og den kaka.. er ikke så farlig med den. Mest eggehvite. Leste en plass at man kunne samenlikne 8 kokosboller med et wienerbrød eller no sånt. Da kan man spise med god samvittighet. Og sjokoladen på utsiden er jo bare et tynt lag ;o) Nam nam.. Hadde lagd to kaker til i går.. værre med de. Fulle av sukker og masse kalorier. Men så er det jo bare bursdag en gang innimellom da!

  SvarSlett
 3. Så kul krakk! Og veeeldig fine stoffer!!:) Aah, jeg skal på loppis til helgen, og har helt abstinenser! Hehe, et halvt år uten er altfor lenge.
  Så fint det bildet på veggen ved trappa di ser ut. Hvertfall det lille som syns;)
  Håper jenta di blir frisk igjen snart:)
  Ha en deilig kveld!

  SvarSlett
 4. fine funn.
  god bedring til jenta di!

  SvarSlett
 5. Hei! Takk for utrolig hyggelig kommentar inne hos meg. You made my day! Dere er så utrolig flinke og flittige alle sammen, så jeg ble så glad når du syntes det var bra ting å lese på min blogg også. Herlig krakk og stoffer du har funnet! Jeg fant også en krakk på Fretex som jeg skal male og trekke om.. Spennende! Ha en finfin mandag!

  SvarSlett
 6. hehe...ja, jeg kunne kanskje gitt deg linken til innlegget.

  vet du..jeg jukser. Eller tar den lettvinte løsningen. Jeg fester rett og slett stoffet utenpå den andre lampenskjermen. også limer jeg innvendig og langs "skjøtet". Jeg liker at ting går litt fort og synes egentlig at dette fungerer. Ellers kan man sikkert også sy og dra det over. Lykke til iallefall! Det er ganske gøy!

  SvarSlett
 7. Det er så gøy med skikkelige loppefunn!! Den krakken blir kjempestilig med nye tekstiler :o) Og 50 kr for det teppet?? Gitt bort..

  SvarSlett
 8. Hei!
  Starter med forrige innlegg jeg...
  Så koselig solplass du har laget deg...nesten så jeg fikk lyst til å slenge meg ned!
  Bilde var kjempefint!
  Flere her som har skjerpings på godsaker fram mot sommeren...
  et fornuftig valg i den skålen der ;O)
  Så fin den loppekrakken var!
  Fine tekstiler også.
  Og du...det grønne trekket kledde krakken!
  Jeg likte hekleteppet også jeg, herlig med slike fargeklatter!
  Du finner nok en plass til det.

  En fin kveld til deg!

  Klem fra Linda

  SvarSlett
 9. Så mye fint du har fått deg. Likte veldig godt det sommerlige bildet under ;-)

  Tusen takk for huggelig kommentar. Si fra om du kommer over en kul tapet! Jeg har sjekket navnene du nevner, men skal sjekke en gang til ;-) - De har jo så mye fint ;-)

  SvarSlett
 10. Hei, flott blogg du har. Og kjempeskjønn liten krakk du har funnet på fretex. Bor også i kristiansand, men enda ikke fått vært der...
  ha en fin mandag videre.
  Klem-C-

  SvarSlett
 11. Hei,enda en sørlandsblogg :-) Kjempeflotte funn du har gjort. Hilsen Kristin

  SvarSlett
 12. Så fine funn du har gjort! Krakken var veldig pen, og jeg synes det tøyet passet fint til den. Så fint med rosa og grønn, det var en fin kombinasjon:)
  Jeg var dessverre på jobb i helga som var, og har ikke fått med meg noe loppemarked. Gjett om jeg skal ta igjen til helgas om kommer, hehe:D

  Mayaklem

  SvarSlett
 13. Herlig krakk...den blir fin fin...
  Og flotte tekstiler du har funnet deg da...Likte godt det grønne jeg...kjempefint....
  Uff er ungen syk...håper formen er bedre nå da...
  OKi, lykke til videre med prosjektet ditt da...
  Gleder meg til å se ferdig resultat..

  SvarSlett
 14. Fine tekstiler du har funnet! Sånt finner aldri jeg! Og fin krakk også! Jeg fant to lignende for en stund siden, som trenger MYE oppussing!

  SvarSlett
 15. Så heldig du var med fretexfunnene!
  Jeg kjørte forbi der i går, men hadde ikke tid til å ta en tur inn, men det må jeg nok snart!

  Ha en god dag!

  Frk.B

  SvarSlett
 16. Å, du har jammen gjort et kupp du!! Det teppet til bare 50 kr!! Tid og penger er spart, spør du meg!
  Og den krakken var også flott! Regner med at du viser den frem når du er ferdig med dekoreringen!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!