søndag 19. april 2009

Motsetninger i løpet av en helg

For en vanvittig bra helg det har vært!!! Fra det ene til det andre kan man mildt sagt si. I dag fikk jeg det privilegie en småbarnsmor kan drømme om: å få fire timer i fred og ro på denne solsengen. Jeg fant meg en vindstille plett i hagen og la meg rett ned. Etter en litt fuktig 40 års fest i går kveld, var det akkurat det jeg kunne tenke meg, og jeg var ikke vanskelig å få til å ligge der rett ut i de timene.... Hekletøy og magasiner holdt meg med selskap...
Jeg har for litt siden begynt å bremse på sjokolade og chips forbruket, og har vent meg til litt mer grønnsaker i livet mitt. Så en skål med grønnsaker ala dette har fulgt meg i noen uker nå, og tro det eller ei, jeg er avhengig. Det er sååå deilig.
Så tilbake til motsetninger i løpet av denne helgen. Fra fredag til lørdag var jeg og store jenta mi sammen på hytta for å gå på ski. Så i går formiddag, en solrik og varm en, gikk vi innover i fjellet på ski. Vi satt lenge i solveggen ved ei gammel fjellhytte og bare nøt livet og fortalte vitser til hverandre. Vi traff et par andre mennesker til som var på ski, ellers tror jeg vi hadde fjellet helt for oss selv.
Neste helg vil jeg også prøve å få en til super ski helg, som definitivt vil sette et sikkert punktum for denne vinteren. Snøsmeltingen går fort nå, så hvis jeg er heldig, så ligger det litt der om en uke også.. Sånne opplevelser som dette gir meg en skikkelig følelse av å leve og nye øyeblikket.

12 kommentarer:

 1. Heisan en senkveld,Minlill!
  Herlige bilder! Variasjon i hverdagen er vel det optimale!
  Skjønner at du nøt livet i fulle drag på det nydelige pleddet!
  Det hørtes også veldig koselig ut å ha fjellet for seg selv med eldstedatteren.
  Vi har nytt livet i hagen i dag. Ungene har hatt venner på besøk, og jeg har både heklet og luket litt i hagen. Vi har spist vafler i utestua og tok også frokosten der. Jeg elsker å spise måltider ute!
  Ha en fin og spennende ny uke, Minlill!Klem fra kaspara

  SvarSlett
 2. Herlig med både skitur og slaraffenliv i strålende sol på en og samme helg!!:-)
  Må også si at pleddet ditt var helt nyyydelig, trodde bildet var et reklamebilde, jeg:-)
  T
  Og takk for tips, forresten, da skal jeg klippe den ned i morgen, for jeg synes jo den blomsten er litt finere når den er litt lubben og ikke så himla lang...;-)
  Ha en flott uke! Klem B:-)

  SvarSlett
 3. Lekkert lappe-teppe på solsengen din!! Så bare helt nydelig ut å ligge der noen timer...!

  SvarSlett
 4. Hello sunshine..
  Så herlig det så ut å ligge å kulen der da...herlig teppe du ligger på forresten..helt adorable...
  Og du..så flink du er med hensyn på å spise så sunt...flink du...Jeg har virkelig noe å lære der ja...

  Sikker herlig på fjellet nå kan jeg tenke meg...håper du får en tur til neste helg og da...

  DU vettu hva...jeg har i alle år da jeg har gått på skole...opptil videregående fått beskjed om at jeg ikke kan skrive jeg...at jeg har dårlig ordforråd..så du aner ikke hvor godt det er med dine kommentarer om at du synes jeg skriver litt sånn som jeg gjør....
  Det øker selvfølelsen vettu...Tenk deg at slikt sitter i over 20 år etter...ganske skummelt...Ble regelrett mobbet av norsklæreren min i plenum i norsk klassen...
  Ja ja...ferdig med det...

  Ha en så herlig mandag da kjære venn

  Stooor klem fra Drops=)

  SvarSlett
 5. så herlig det første bildet ditt var!
  skikkelig sommer over det!
  ha en fin fin uke!

  SvarSlett
 6. Det var litt av en solseng!! Så utrolig fint teppe, og ja 4 timer alene på en slik solseng er ren og skjær luksus for en "små"barnsmor:)

  Ha en kjempefin mandag!

  klem

  SvarSlett
 7. God morgen Minmill!
  Takk for koselig hilsen her.
  Den solsenga så fantastisk deilig ut!!!Også det fine teppet dagitt! Å bare ligge å slappe av ei stund vet jeg knapt hva er lenger..Men, tusen takk for at du minte meg på det, det så supergodt ut!! Og fjelltur på ski er også deilig rekreasjon. Gyldne øyeblikk alt sammen!! Nå sover lille tulla den lille frokostduppen sin, og jeg får vel skynde meg å å gjøre unna litt før hun våkner igjen. Vi har tenkt å få gjort noen ærender i dag.
  Ha en deilig rød mandag!
  klem fra esmaralda

  SvarSlett
 8. Herlige billeder.

  Det er jo skønt man kan blive lige så afhængig af frugt og grønt, som af chokolade. Og så får man det så godt med sig selv samtidig.

  Igår smagte jeg årets første jordbær. Udenlandsk nturligvis, og lidt vandet i smagen - men det var godt :-)

  Klem Maria.

  SvarSlett
 9. Å så hærlig. Ei sånn helg kunne jeg også tenke meg.

  SvarSlett
 10. HERLIG - mer er det ikke å si...smil! Så utrolig deilig med en god skitur med ungene..og på samme helg ha sommer stemning i hagen - flotte og inbydende bilder!

  KlemKKann

  SvarSlett
 11. Takk du er go du...
  smil smil...

  SvarSlett
 12. Herlig bilde av jenta di i farta! :D

  Begge deler hørtes veldig digg ut, jeg også begynner å bli avhengig av frukt og grønt...slutta å røyke på fredag!! Har med grønnsaker overalt snart, hehehe

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!