tirsdag 19. april 2011

Kanelbolledag

I går kveld var det den store kanelbolledagen (jeg kaller dem kanel i svingene også). Det er så koselig å bake litt av og til. Ungene blir helt i ekstase når de ser jeg finner fram kjøkkenmaskinen og melposen. Da er det fest i heimen.
Selv elsker jeg å spise kanelboller, spesielt når de er helt rykende ferske. Nam nam. Jeg kjenner jeg får vann i munnen bare av å se på bildene og skrive om dette. He he.

Værsågod, bare forsyn deg!

Ha en flott dag.

15 kommentarer:

 1. Hei!
  Mmm, så godt det så ut. Nesten så jeg kan lukte dem helt hit her jeg sitter bak skjermen og stapper i meg C-vitamin for å bli kvitt forkjølelsen! ;) hehe!

  Ja, det er fint å kunne vise litt forskjellige sider av seg selv gjennom bloggen! :)

  Nydelig blgg du har!

  Ha en fin dag!
  KLEM Jorid

  SvarSlett
 2. Å, nam nam det var noe annet enn de tørre brødskivene jeg nettopp har hatt til frokost...
  Flink du er. Her i huset er ingen bortskjemt med at mor baker :( Må skjerpe meg!
  Har forresten hørt at Søstrene Grene skal åpne i Kristiansand :)
  Så nå har du noe å glede deg til.
  Fin tirsdag til deg :)
  Klem

  SvarSlett
 3. Naaaam, jeg også får vann i munnen! Søren at jeg ikke så dette i går, da hadde jeg satt en deig!:) Vi skal på påaskeferie til Stavanger i dag og det hadde jo bare vært sååå godt med boller som niste i bilen! Jaja, påskeferie blir det uansett. Håper dere får fine dager. Klem fra Heidi

  SvarSlett
 4. Hei hei!
  Fant bloggen din via en annen, og ville bare legge igjen en hilsen og si at det er en superkoselig blogg du har! Masse inspirasjon, og søte barn ♥
  For ikke å snakke om kanel i svingen..mmmm, det skal det bli en da ila påsken hos oss også!

  Henger med videre jeg ;)
  GOD påske!!
  Hilsen Nina

  SvarSlett
 5. Nam nam- FOR noen fristende bilder :)

  God påske!

  SvarSlett
 6. Nammm de ser himmelske ut!Det hadde vært noe etter vår fulle kylling igår hehe..ha en god dag:)klem

  SvarSlett
 7. Å, det så utrolig delikat ut! Jeg bare elsker kanelboller og gleder meg masse å spise de igjen i mai. Ja, jeg skal nordover igjen. I fjor var jeg på tur i Kirkefjorden ved Reine da en koselig dame også kom på båten. Hun hadde med seg en langpanne som var fylt med en hauf av delikate kanelboller. Og tenk, jeg har fått også lov til å prøve en! Uforglemmelig delikat!
  God påske til deg kjære Minmill!
  Klemmer fra PillePalle

  SvarSlett
 8. Mmm, så deilig. Jeg også kaller det for "kanel i svingan..." Mens østlending-familien min sier kanelboller.. Uansett, de er best rykende varme!! Kos dere :D

  SvarSlett
 9. Hei Minmill.

  Kanel i svingene er jo bare helt fantastisk. Jeg har litt bakeforbud fordi det ender bare opp med at jeg spiser hele tiden. Så må være sikker på at det skal komme folk slik at jeg ikke blir alene om dem. Mannen i huset har ikke det problemet at han får vann i munnen så han klarer å spise et par også ferdig med det. Jeg har ingen kontroll på det området, hehe. Så godt å ha deg aktivt tilbake igjen her inne. Har savnet deg.

  Kjempe gøy at du ble følger nr 200, det kommer nok et blogglotteri i den anledningen. Må bare vente til en dag været er litt dårlig. Orker ikke å sitte inne å sy nå.

  Ha en riktig god påske.

  Klem

  SvarSlett
 10. Kanelsnurrer er bare SÅ godt, og dine så knallgode ut! Spiste faktisk kanelsnurrer selv idag. Var på grilltur i skjærgården med gode venner, og en av dem hadde med hjemmebakte kanelsnurrer. Nam! :-) Fortsatt god påske til deg. Klem

  SvarSlett
 11. Kanelsnurrer er bare SÅ godt, og dine så knallgode ut! Spiste faktisk kanelsnurrer selv idag. Var på grilltur i skjærgården med gode venner, og en av dem hadde med hjemmebakte kanelsnurrer. Nam! :-) Fortsatt god påske til deg. Klem

  SvarSlett
 12. Kjære Minmill
  Kanelbolledager er toppers! Her er det blitt skolebrøddager i det siste. det var mange år siden jeg har bakt det og ungene jublet av fryd.
  I dag kommer Kardemomme en tur hit og det skal bli så flott å se henne igjen. Solen er oppe og jeg satser på at det blir mange timer i hagen i dag, men først må jeg bake litt før Kardemomme med familie ankommer.
  Glade påskedager til deg og familien Minmill!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 13. Mmm... deilig!
  Ha en fin 2.påske dag :)

  SvarSlett
 14. kjente jeg fikk en anelse vann i munnen selv jeg :D ..og at du kaller det kanel i svingene, fikk smilet frem!

  Kjempefin blogg :)
  Klæm, Silje.

  SvarSlett
 15. Så godt det så ut, kjente jeg fikk vann i munnen selv.
  fersk gjærbakst smaker bare helt nydelig.

  Ønsker deg en fi uke med hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!