mandag 11. april 2011

Nytt skap og nye sko

Jeg har vært en tur på gjenbruksbutikken tidlige i dag, og der fant jeg denne gamle bokhyllen. Jeg har vært på jakt etter noe lignende til å ha ved denne veggen lenge. I og med at jeg ikke vil bruke så mye ressurser på å finne ting, så har det tatt sin tid. Derfor benyttet jeg meg av sjansen da jeg så denne. Nå er det store spørsmålet om jeg skal male den eller ikke. Jeg liker den sånn som den er også, men lekte litt med tanken om en sart gråfarge ville vært fint. Hva synes dere?

Jeg fikk vasket bokhyllen ren og pen med salmiakkvann og stablet noen ting opp på den for å kunne ta noen blogge bilder. Kjenner jeg meg selv rett kommer det nok til å være et sted hvor jeg kan dille og dalle med hva som skal stå der. Sånt liker jeg.

En liten stabel med bøker er kjekt å ha på et sånt sted. PS! Kom på at det er lenge siden jeg har kjøpt interiørbøker. Er det noen som har noen bra tips for nyere bøker?

Noen flotte nye og ubrukte sko er også verdt å pynte opp med her. Disse skoene venter på varmere dager hvor jeg kan droppe å ha på strømper, og det er vel ikke lenge til.

Disse skoene minner meg på at jeg ønsker å fortelle noen ord om Vibeke og nettbutikken hennes Funky Ballerina.
Denne butikken er for oss som liker sko og accessories. Det gjør jeg, og jeg har stor tro på at tilbehøret gjør susen på et antrekk. Klærne kan heller være litt mer basis desom man har flotte sko, skjerf og annet dill. Og akkurat det finner du her. Vibeke er en bekjent, og jeg synes hun fortjener suksess. Det kommer nye varer hos henne hele tiden, så det lønner seg å stikke innom her jevnlig eller følge henne på facebook eller blogg.

7 kommentarer:

 1. Disse skoene var veldig flotte, kjære Minmill! Gratulerer også med den bra jobben i badrommet ditt. Så flott det ble! Ha en fin kveld videre. Klemmer fra PillePalle

  SvarSlett
 2. Hei.Med den lyse veggen i bakgrunn synes jeg benken er penest som den er.Du kan jo alltids bytte farge senere om du skulle ønske det:)For noen nydelige sko!!Jeg må sjekke ut den butikken,takk for tips!Ha en flott mandag.Mvh Kathrin

  SvarSlett
 3. Kjempefin bokhylle! For ikke lenge siden ville jeg nok sagt mal - men den var jo innmari fin i den mørke fargen også! Så jeg tror kanskje jeg ville ventet å sett hvordan den passet inn og heller evt malt senere!

  SvarSlett
 4. Kjempefin bokhylle, syns den var fin som den er, men blir nok lekker i en lys grå:).
  Lekkre sko, gleder meg også til å gå i åpne sko:)
  Klem

  SvarSlett
 5. For et fint bokskap! Jeg liker veldig godt sånne brune møbler, så jeg ville beholdt den som den er :) Passet fint til den lyse veggen og bildet over, synes jeg.

  Moccamamma :)

  SvarSlett
 6. Så hyggelig innlegg om butikken min, Astrid:-) Tusen takk! Klem fra Vibeke

  SvarSlett
 7. aaah la det skapet vaere som det er - det er kjempe fint!!!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!