mandag 11. april 2011

Baderommet


Hva jeg har gjort i helgen? Jo, jeg har malt veggene og taket på badet vårt. Badet vårt har panel på både vegger og tak, og taket var skikkelig flasset av en eller annen grunn. Så jeg måtte skrape og grunne, og det var ikke en gøy jobb. Da jeg begynte å male taket, så jeg at veggene ble skikkelig gule mot den nye malingen. Så da måtte jeg jo male veggene også. En ting er sikkert, jeg skal aldri bruke oljebasert hvitmaling mer. Det gulner jo så mye. Nå er badet nymalt og hvitt og fint. PS! Malingen jeg brukte er vannbasert og fra Jotun. Fordelen med denne er at den er overmalbar etter 4 timer. Så da rekker man jo et helt rom på en dag.

Badet vårt har vært oppusset på sparebluss etter at vi overtok huset. Det eneste vi har gjort er å male og kjøpe nytt dusjkabinett. Baderomsinnredningen er utgått på dato for lenge siden. Den er ordentlig trist synes jeg. Så i helgen har jeg bladd litt i innredningskataloger og bestemt meg for å kjøpe nye baderomsmøbler. Så er jo utfordringen å få med seg mannen på det da.

Vi har ikke så mye oppbevaringsplass på badet så ønsket mitt er å ha stort speilskap og et høyskap og diverse knagger som blant annet smykkene kan bli hengt på. Jeg er litt lei av denne stangen som bare står i veien. Den er jo praktisk da. Her henger både briller, klokker og smykker og øredobber.

6 kommentarer:

 1. Noen ganger er det kun litt maling som skal til for at man føler man har fått litt forandring i hjemmet:)..spennende å se hva du finner av innredning da:)

  Ha en fin uke
  Ann-Charlotte

  SvarSlett
 2. Så kvitt og fint det blei her då :-) Vårt bad blei og pussa litt opp på sparebluss når me flytta inn i huset. Merkelig ke me damene (eller jaffal eg) godtok i dei tier, bare for å komma meg i hus. Å henga opp gammal baderomsinnredning e ikkje veldig kjekt. Min sambuar "lurte" meg med å sei at me kunne bytta den om noken år... Hadde sånn typisk 120 cm, to overskap som ikkje kom opp igjen og speil..

  Nå har det gått 4, å eg syns de va påtide å bytta, då sa han at DET GÅR JO IKKJE.....

  Heldigvis har han gått tilbake på det. De går ann å bytte, -men den må være like stor som den vi har (Ja, sjølvsagt tenke eg..) Så eg har og funne ny. Men djupe gode skuffer sjølvsagt-- Men det blir litt dyrt... Så det blir ikkje heilt med det same :-(

  Ha ei fin veke!!

  SvarSlett
 3. Det ble jo kjempefint!Jeg skal snart flytte på gård og badet er noe av de tingene som skal pusses opp først.Jeg har bestemt meg for malt panel på vegger og flis på gulv.Grunnen er for og bevare den gamle stilen:)Takk for tips til maling.Ha en flott dag:O)Mvh Kathrin

  SvarSlett
 4. det hjelper med noen strøk maling ja:) Vårt bad er 21 år nå og fra den gangen vi bygde, men jeg synes det er like fint og ikke umoderne:) Men må male tak og lister igjen, malte med oljemaling den gangen, er blitt gult ja:) Malte du ett strøk med heftgrunn før du malte med vannløselig våtromsmaling?:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Skulle kommet og sett badet i huset vi leier, så tenker jeg du er fornøyd med badet ditt jeg :) hihi
  Brunorange, lys gusjegrønn, fake marmor, mosaikk i skjønn forening..

  Syns dere har gjort det kjempekoselig der, men alltid gøy med litt forandring! Håper mannen er med!

  SvarSlett
 6. Heisann
  jeg måtte smile da jeg så badet ditt, for innredningen har vi maken til på vårt bad. Husk, vi flyttet hit i desember, og vi måtte ta det vi fikk. veggene er nemlig lys rosa (plater), derfor synes jeg innredningen var det fineste på badet, men jeg har rocket det opp med sorte benknotter.
  Nå pusser vi opp et toalettrom i kjelleren, og veggene er klare. De har samme panel som på ditt bad, og vi skal i dag se på mørke fliser! Vi har kjøpt et veggholdt toalett, og leter etter en kul innredning med vask.
  God påske!!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!