mandag 28. mars 2011

Hagen vår

Vi holder på med å lage ny hage hjemme hos oss. Disse bildene ble tatt i fjor høst, og hvorfor har jeg ikke sagt noe om dette før da? Det er nok fordi vi har planlagt dette over så veldig, veldig lang tid at når det først skjedde noe her, så ble jeg helt lammet.

I tillegg har søkeprosessen vært så lang, sånn at det ble litt utladning når vi først fikk tillatelse. Arbeidet stoppet opp pga snø og vinter i fjor, men nå er vi igang igjen.

Kort fortalt skal det bygges en høyere støttemur slik at plenen vår skal bli fin og rett og ikke en skråning som tidligere. I tillegg skal det bygges en stoooooooor terrasse.

De årene vi har bodd her, har vi ikke hatt noe ordentlig uteplass og boltre oss på så dette skal bli utrolig deilig å få på plass. Jeg skal selvfølgelig vise bilder underveis. Tudelu....

9 kommentarer:

 1. Det blir sikkert flott,godt med uteplass!Lykke til videre med jobben!Blir spennende og se det ferdige resultatet.Ha en fin mandag:)

  SvarSlett
 2. så spennende!!! Vi må også ta tak i hagen vår - helt før sommeren kommer å tar oss - da går det ikke ann å så plen i dette landet i allefall...Noen nye planter kunne jeg også tenke meg - OG mere bringebærplanter!!!!
  Gleder emg til å se mere!!!

  SvarSlett
 3. Blir spent å se når det blir ferdig:)
  Heldige dere som kommer til med gravemaskin...her borte blir det for hånd det meste:))
  Ha en fin dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. det blir da vel bra herlig:) Uteplass er et must det, særlig når det er vår...her er det full vinter, det snør og det snør:) Våren hoppes nok over i år;)
  Trine:)

  SvarSlett
 5. Speeenende! Gleder meg til å se bildene av hageforandringer. Kult å ha en uteplass. Jeg har en liten balkon med masse sol. Ikke det jeg drømmer om, men jeg bare liker å sitte ute (akkurat 17 plussegrader i dag). Storklem fra PillePalle

  SvarSlett
 6. Heisan Minmill
  Så deilig det blir med fin uteplass og STOR veranda. Husker jo koselige utebilder fra deg med fargerike madrasser og puter og gulrøtter som snacks,hi,hi!
  Det er nok en sjau mens det pågår men en får trøste seg med at det helt sikkert blir flott til slutt. Her startet vi med oppussing av hallen i går. Far i huset har malt taket i hallen i kveld og en mur rundt en gammel brenneovn.
  Det var ti år siden vi hadde malt dette rommet, det var noe av det første vi gøyv løs på under innflyttingen. Nå var det på tide med en oppfriskning og så blir gulvet malt og en vegg får tapet.
  Ha gode dager,kjære Minmill!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 7. Hei hei.

  Så deilig å få begynt igjen i hagen, med nærmere et halvt år med snø lengter nok hver og en ette lange dager på terassen. Spennende å se hvordan det bli hos dere. Å ha en grei ute plass er gull verdt. Terassen blir en forlengelse av stuen. Man flytter næmest ut der om sommeren.

  Her har vi i dag endelig fått kjørt bort en del søppel som ha ligget under snøen til nå. Deilig å få det bort.

  Klem

  SvarSlett
 8. Oi, så spennende! Slike ting tar ofte litt tid -og koster! Blir spennende å se hvordan det blir! Det blir sikkert kjempefint! Lykke til :)
  Klem

  SvarSlett
 9. Mens dere graver i hagen, maler vi i kjelleren!!! "VI" = min mann.....he he! Jeg skal innrede, og det blir ganske snart. men jeg holder snart ikke ut malingslukten!!!
  Lykke til med hagen. Greit å se bilder underveis......jeg tar også bilder av kjelleren underveis. Det er jo så spennende å se forandringen til slutt!!!
  Ps: du ser ut som en ungdom med snowboardet på beina! Cool chick! ;)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!