tirsdag 1. mars 2011

Ballerina


Det er enkelte ting som rører ved noe dypt inni meg, som jeg ikke vet grunnen til. Ballerinaer er en av de tingene. Jeg har aldri vært noen danser selv, men jeg synes det er så facinerende med tyllskjørt, elegante bevegelser og godt trente, slanke kropper. Jeg kjenner jeg blir helt ør.

Intervjuet med den norske ballerinaen Ingrid Lorentzen slukte jeg rått. Jeg husker ikke hvilken avis det sto i. Og filmen som går på kino i disse dager, Black Swan, gikk rett hjem hos meg.

Og disse bildene jeg viser her er fotomalerier av Hanne Tharaldsen. Jeg skulle gjerne likt å hatt ett av hennes ballerina bilder på en vegg her hjemme. Det er ikke alle bildene på linken til kunstneren jeg har lagt ut som egner seg som dekor i mitt hjem, så nå har jeg sagt fra ;-)

2 kommentarer:

  1. Gostei muito do deu Blog e gostaria de te convidar a visitar e a seguir o meu blog. Bençãos divinas em sua vida! http://racinefontenele.blogspot.com/

    SvarSlett
  2. Nydelige bilder:),
    Noen av dem tror jeg ikke egner seg på veggene mine heller, Hi Hi.
    Klem Hilde

    SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!