mandag 28. februar 2011

Kongletre


Jeg har over lengere tid vært på jakt etter lerketre kvister. Nesten alle trærne jeg har gått forbi har vært ribbet for kvister nederst sånn at det så og si er umulig å få tak i noen. Og mange av trærne står plassert sånn at man får dårlig samvittighet for å knekke av kvister.


Jeg skal ikke si så mye om hvor vi fant disse kvistene som står hos oss. He he, det får bli en trygt bevart hemmelighet.  Lysestaken er forresten kjøpt på Shabby i Oslo, som er nå en nedlagt butikk. Det er synd, for jeg elsket å spasere opp til Frogner de gangene jeg var i Oslo. Er på jakt etter nytt favorittsted innen interiør i Oslo. Er det noen som har noen tips?


I dag jeg svømmehud mellom tærne etter å ha tilbrakt fem timer i klorvann sammen med ungene. Jeg har løpt opp trapper hele dagen, sklidd ned lange vannsklier, badet i høye bølger, fulgt strømmen rundt og rundt. Nå kjenner jeg at jeg er sliten, og snart klar for å legge meg. Fin kveld videre til dere som titter innom. :-)

3 kommentarer:

 1. Lerke greiner er så flotte
  Heldig som fant de.. jeg måtte kjøpe mine
  Skal si du har vært aktiv idag..

  SvarSlett
 2. Aktiv mamma du er :-) Og fin konglegren.
  ANgående butikker i Oslo så kan jeg anbefale disse fire på Majorstuen: Country Chic, Home & Cottage, Chicas & Venner og Kvist (som har flyttet nederst i Hegdehaugsveien). I sentrum: House of Oslo (spesielt Milla og Illum). På Ekeberg: Blafre (laget akkurat innlegg om disse), og på Stabekk utenfor Oslo ligger en av mine favoritt butikker: Bolina (minner litt om Milla og er dyrt men deilig :-) ) De fleste av disse har nettsider du kan sjekke ut. Klem

  SvarSlett
 3. hei igjen
  Lerkegrenene fikk jeg kjøpt på lokal blomster forretning.. spurte etter det og de bestilte til meg..
  Utrolig service butikk.. kan anbefales
  Floriss på Brennåsen ved Kristiansand

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!