mandag 14. mars 2011

Flasker

Tittei, her er jeg igjen. Ikke så titt mellom innleggene mine for tiden, men det viktigste er vel at jeg henger i stroppen. Jeg synes tomme flasker i flaskestativ fra House Doctor er dekorativt. Flaskene er fra Ikea og kostet en hel femmer pr. stk. Jeg liker stjernemønsteret som gjør dem ekstra flotte.

Jeg bruker veldig mye sånne flasker til både saft og vann når vi dekker langbord, så nå på vinteren setter jeg bare hele kurven ut på verandaen, så er drikken iskald til gjestene kommer.

Her viser jeg et bilde av meg selv på mitt snowboard som jeg har stiftet bekjenskap med denne vinteren. Det er ikke rart jeg har tid til å blogge når fredag - søndag går med til hytteturer på fjellet. De vanlige ukedagene går til å husarbeid, unger, jobb og masse annet.

Jeg hadde aldri i livet drømt om at jeg skulle teste et snowboard, iallefall ikke i min alder som er 40+. He he, men bare vit at det er aldri for sent til dere som lurer på det.

11 kommentarer:

 1. wow, det må jeg si:) Jeg begynner å bli så redd for å falle når jeg er i farta i nedoverbakker:) Er snart 53 år, men det er jo ingen alder:) Tror vel egentlig brett ikke er noe for meg:) Du er tøff, synes jeg:) Fine flasker i praktisk flaskestativ:)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 2. Disse flaskene må jeg bare ha skjønner jeg!

  SvarSlett
 3. Du er nok litt tøffere enn meg, jeg synes jeg var modig nok da jeg kjøpte slalomski igjen i en alder av 40 ;)

  Flasker fra IKEA til vaskemiddel står på handlelista mi, men disse med stjerne har jeg ikke lagt merke til før. Må ta meg en tur til Kristianby snart skjønner jeg.

  Ha en strålende uke!

  SvarSlett
 4. Så flott:)høyt på min ønskeliste står en flaske holder fra House Doctor,men den har enda ikke fått komme i hus:(kjekt å ha til sommers også,ta med på verandaen med flasker full av hjemmelaget lemonade:)flotte flasker til en billig penge er jo ikke å forakte:):)
  Snowbord.....wow:)kjørt d for lenge tilbake men tror neppe jeg kommer meg opp på et igjen.man blir da så pysete med åra.
  men stå på,det er sikkert morro.
  Ha en flott dag.
  Klem Britt Irene

  SvarSlett
 5. WOW!!! Skal si du er tøff med snowbord!! Der er jeg ei stor pingle:))
  De flaskene er nydelige og saften du lager er også bare knallgod!!
  - den forsvant fort:))
  Ha en fin fin dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 6. nei det er aldri for sent - men minimum mannen har pensjonert sitt snowboard brett etter at han datt på rompa så det sang i fjor ( han prøvde å følge det sønnen skulle lærer faren etter en snowboard time...) JEG syns det er uttrolig synd jeg da, men han må ha blitt ordentlig skremt - for regner han IKKE akkurat som noen pyse...
  Tøff er du da OG flott snorwboard kjører!!

  SvarSlett
 7. Det var sprekt!! Imponerende!!
  Jeg prøvde da jeg var i midten av 20 årene og kan si at det ikke var et vakkert syn:) hehe. Hjernrystelse, blå stump, støl over alt er vel stikkord som beskriver det hele..

  Klem

  SvarSlett
 8. Helledussan så tøff du er !
  Jeg var på Hovden forrige helg - holdt på å svime av i skrekk av alle som suste forbi meg på skateboard .....jeg holder meg til langrenn jeg ....og så vidt det , hahaha!!! Ha ei fin uke , klem

  SvarSlett
 9. Heisan Tøffe spreke Minmill
  Du ser ut som en 17-åring der du poserer på snowboardet!
  Du er en racer på vinterføre, det har jeg jo skjønt lenge. Her spriker de to tvillinger i hver sin retning, for jeg er håpløs i skimotorikken!
  Fine flasker i fint stativ. Jeg har et sånt flaskestativ jeg også og gamle flaker fra diverse bruktbutikker i kjære Danmark.
  Veldig koselig å høre fra deg, Minmill! Vi har jo holdt på lenge her i gamet du og jeg.
  Ønsker deg og familien en strålende helg. I morgen stråler solen!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 10. Veldig kul flaskeholder, har selv sånne flasker fra Ikea, kjempefine synes jeg!!

  Jeg har også en award til deg på siden min. Gøy å følge bloggen din!! Og så gøy når vi "kjenner" hverandre litt!!
  Ha en finfin mandag!
  klem Bodil

  SvarSlett
 11. Как Вы считаете, на сколько поднимутся [url=http://profwoomen.ru/]пенсии[/url] после нового года?

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!