tirsdag 10. mai 2011

Vil dere se huset vårt og litt av vår nye hage?

Her er huset som meg og min familie bor i. Så nå vet dere hvordan det ser ut. Som kjent skjer det mye på renoveringsfronten hos oss for tiden. Det er uteplass som er i fokus akkurat nå. Hagen bak huset får en gressplen som rettes opp ved hjelp av ny støttemur

Dette blomsterbedet skal jeg bygge opp med steiner og sement. Hokus pokuset blir og få til å plante slik at det blomstrer fra vår til høst. Noen som har noen gode tips? Gjerdet på bildet ble malt i samme farge som huset i helgen. Det ble fint!

Her er utsiktsbilde mot sjøen. Her skal mannen min bygge et gjerde så ingen faller ned. Det er nokså bratt og langt ned over kanten, så gjerde er et must.

De rare firkantene i gresset er forskaling til fundamenter. Over denne grushaugen skal det nemlig bygges en stoooooor terrasse. De sorte ledningene er dreneringsrør fra takrenner og tomten vår som ligger høyere oppe.

Så sånn ser det ut hos oss nå. Nå vanner vi ferdig gresset hver dag så det skal gro. Som kjent så sliter vi litt med tørke her på sørlandet. Egentlig er det et luksusproblem. Jeg er ikke så glad i nedbør.

10 kommentarer:

 1. Så herlig uteplass dere får! Og for en utsikt:))

  SvarSlett
 2. Dette ser ut til og bli veldig bra,nydelig uteplass..Hurra for sommeren!go klem

  SvarSlett
 3. Jøss, sååååå utrolig flott!! Har jo bare sett det fra veien:))
  Ha en fin dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Jeg kjenner meg så igjen i de bildene der ;) Vi drenerte rundt huset i fjor , og nå er det som på bildene deres . Vi vet hva vi skal gjøre i sommer ;) He he ;)Kos dere i sola og utearbeid !
  Hilsen Janne

  SvarSlett
 5. det er jammen meg ikke verst paa en mnd du - litt av en gressplen og med stoerre terasse blir det nok finere enn fint!! Gleder meg til aa se flere bilder!!

  SvarSlett
 6. ojoj for en flottt utsikt! Og huset kommer til å bli enda finere med ny uteplass! Gleder meg til å se resultatet:)

  Klem

  SvarSlett
 7. Heisann! Koslig blogg du har. Første gang eg er innom, men her kjem eg gjerne igjen! Lykke til med hageprosjekta!

  SvarSlett
 8. Så stor og herlig hage dere har! Den plenen frister til å slå hjul på;-)

  FIiin uke videre!

  SvarSlett
 9. Så herlig med ny uteplass:)
  Ønsker deg en fin onsdag:)

  SvarSlett
 10. Åh så fint hus!! Lyckliga dig!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!