onsdag 11. mai 2011

Blomster fra Danmark

I løpet av påskeuken var vi på en liten svipptur til Danmark. Etter badeland tur med ungene dro vi ned til et gedigent hagesenter ved byen Hjørring. Det var nytt for meg at blomster og krukker er rimelig i Danmark, og det kan jeg skrive under på at det er. Jeg tok helt av og kjøpte meg alle sommerblomstene og til og med nye betongkrukker der.

 Jeg er overbevist om at jeg sparte mange kroner på og handle der istedet for her hjemme. Og sommerblomster må man jo ha.


Blomstene har stått noen uker nå og de ser ut til å være av god kvalitet. Blomsterkrukkene er frostsikre og tåler og stå ute en norsk vinter. Jeg gleder meg til terrassen blir ferdig slik at jeg kan sette mye av dette ned der.

10 kommentarer:

 1. For noen flotte krukker! Akkurat noe slikt jeg er på utkikk etter... en god unnskyldning for å dra til Danmark!? ;)

  Nydelige blomster :)

  SvarSlett
 2. Nydelige krukker og blomster:O))klem

  SvarSlett
 3. Hørtes deilig ut å bo slik at det bare er en svipptur til danmark :-)
  Flotte blomster :-)

  SvarSlett
 4. Hei igjen :-)
  Bare ett lite tips :

  Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
  Ny sjangse - Hver måned
  ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
  Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
  eller på Facebook

  Vil du være med ?
  de har litt klær til dame også :-)

  SvarSlett
 5. Men det er da ikke lov til å kjøpe med seg planter hjem til Norge...

  Faren er at man på lasset kan få med seg plantesykdommer og skadedyr som kan føre til store økonomiske og miljømessige konsekvenser. Det er derfor strenge regler for hva som er tillatt å ta med seg hjem fra opphold i utlandet.

  SvarSlett
 6. Fine blomster og krukker. Det var jo spennende å se huset ditt. Synes, hagen blir fantastisk.
  Storklem fra PillePalle

  SvarSlett
 7. Underbara krukor helt i min smak.... blommorna är superfina de med;-)

  SvarSlett
 8. Kjære deg med anonym kommentar.

  Jeg har ikke reflektert så mye over om det er lovlig eller ikke. Da jeg kom hjem hørte jeg om mange flere som har gjort det samme. Jeg tenker sånn at Danmark er jo ikke så langt unna og kan vel ikke være så annerledes Norge.

  Men selvsagt bør det sjekkes innen neste tur. Så dersom det viser seg at det ikke er lov, så er det iallefall ingenting i veien for å kjøpe blomsterpotter iallefall til 1/4 del av prisen her hjemme.

  SvarSlett
 9. Så flotte blomster og krukkene var lekre! :) Har heller aldri tenkt over at det er mulig og evt. lovlig å ta med blomster hjem fra Danmark. Skal i allefall huske på tipset om billige krukker dersom det blir en tur nedover i sommer. God helg! :)

  SvarSlett
 10. Kjempe stilige krukker! Og til 1/4 av prisen her hjemme? Må kanskje ta en shoppingtur snart ;)

  Ang innførsel av planter, så tror jeg anonym har rett. Mener du kun kan ta med avskårne, løk og inneplanter. Men er ikke sikker...

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!