onsdag 27. oktober 2010

Nå igjen...

I mangel av interiør bilder eller kreativt innslag denne uken, vil jeg vise dere ett av bildene fra fotoskolen denne uken. Jeg har overhodet ikke klart å sy, style eller lage innlegg for denne bloggen denne uken. Jeg vil påstå at nesten hvert minutt har blitt brukt til andre ting. En av tingene er foto. Hver uke har jeg en oppgave å oppfylle i forbindelse for fotoskolen. Jeg viser dere derfor det bildet jeg likte best denne gangen. Resten av bildene finner dere HER, på min fotoblogg. Jeg blir veldig glad hvis du stikker innom og legg gjerne igjen en kommentar. Jeg tar imot både ris og ros der inne.

8 kommentarer:

 1. Hej hej!

  Vilken fin bild!

  Vad kul att få gå en fotoskola...

  Ha det gott/Hanna

  SvarSlett
 2. Herlig bilde av ei flott jente ♥
  Så gøy med fotokurs:)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. For en fantastisk nydelig kåpe!!! Kan jeg spørre hvor den er fra?

  SvarSlett
 4. Hei Minmill.

  Takk for tips om oliventreet, jeg har satt det ene ut igjen. Men det store ser ut som om det trives godt inne så det for bare stå.

  Utrolig gøy at du går på enda et fotokurs og datteren din er kjempe søt. Lykke til på kurset så kommer nok kreativiteten tilbake igjen nå når det nærmer seg jul.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Hei!

  Veldig fine bilder du tar:)

  Jeg har kanskje et litt merkelig spørsmål: lurte på hvordan de svarte bootsene du kjøpte fra samsøe er i str? Skal nemlig kjøpe de på nettet, så har ikke muligheten til å prøve de.

  Hilsen Kari

  SvarSlett
 6. Hei Kari

  Mine Samsø boots er i str. 38. Jeg bruker vanligvis str. 39, men disse passer perfekt. Det er ikke lett med størrelser på skotøy fordi det varierer fra merke til merke. Lykke til da... :-)

  SvarSlett
 7. Så fint bilde av en utrolig skjønn jente ❤
  Legger meg til som følger jeg for hit vil jeg igjen!!
  Goood kveld til deg & dine ❤
  Smil & lem fra Jeanette:)

  SvarSlett
 8. spennende med fotokurs
  det er absolutt lov å gjøre andre ting enn å blogge i fritida
  kos deg
  god helg til deg!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!