tirsdag 19. oktober 2010

Nye puter


Jeg må innrømme at jeg har blitt bitt av putebasillen som så mange andre her i bloggverdenen. Det er så gøy å lage pute etter pute. Ingen av dem blir like, og jeg har så mange ideer for hva jeg kan lage. Den øverste puten med Peace tegnet fikk jeg inspirasjon til etter å ha sett en lignende pute fra Day Home. Puten fra Day kostet ca. 700,- kroner, men jeg laget selv kostet en brøkdel. Siden jeg liker å bytte ut pynten etterhvert, er det kjekt å ikke ha betalt for mye. Denne er laget i hvit lin, og appliasjonen er i grå lin med sølvglans.


Neste pute ble en litt mer fargesterk sak i lillatoner. Fram mot jul kommer puteproduksjonen til å gå i ett her hjemme. Noe havner i gavepapir og noe havner her hjemme hos meg selv, og hvis jeg får noe til overs så selger jeg det her på bloggen.

I have created two new pillows, one in white linen with a peace symbol and a purple patterned fabrics. Some of my creations are gifts, others to myself. If there is anything left over so maybe I sell here on the blog.

14 kommentarer:

 1. Hei, så utrolig flotte puter! Si gjerne i fra om du vil selge.... Jeg syr endel jeg også, men akuratt puter syns jeg er vanskelig. Vis gjerne hvordan du gjør det :)
  Gratulerer med dagen til en nydelig datter!!
  Klem C

  SvarSlett
 2. Hei, så utrolig flotte puter! Si gjerne i fra om du vil selge.... Jeg syr endel jeg også, men akuratt puter syns jeg er vanskelig. Vis gjerne hvordan du gjør det :)
  Gratulerer med dagen til en nydelig datter!!
  Klem C

  SvarSlett
 3. Der kom du meg jammen i forkjøpet!!
  Jeg holder på å sy meg en peace-pyte, inspirert av Day home puta.
  Som deg syntes jeg også at orginal puta ble litt dyr - liker å bytte på jeg også :o)

  Putene dine ble kjempeflotte!!
  Klem

  SvarSlett
 4. her syes det også pute på pute. Ingen blir like:) Liker både Peace og Love- puta:)

  Tirsdagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Hei, så utrolig flotte putene er. Du er skikkelig flink og du inspirerer som bare det.Takk!

  Klmz:)

  SvarSlett
 6. Kjære Minmill! Du er så utrolig flink med symaskinen, du! Så fine puter du har laget. Sånne fargerike makroner ha vi sett da vi har vært i Alsace for noen dager siden. Der finnes herlige patisserier med masse delikate stykker i vinduene......Klem fra PiPa

  SvarSlett
 7. Så fine puter du har laget. Jeg lager også puter etter inspirasjon fra dyrere butikk varianter. Den i lilla var nydelig. Ha en fortsatt fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 8. Wow! Vad fina kuddar! Jag gillar den översta... som jag trodde att du målat på märket ;-)

  SvarSlett
 9. Kjempefne puter..likte peace puten kjempegodt...
  ha en fin fin dag
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 10. Så fine puter du lager! Jul- puta er nok min favoritt. Beholder du alle putene selv, eller har du de liggende som gaver?

  SvarSlett
 11. Super lekkere puter..
  Jeg falt jo greit for den lilablomstrete med bokstavene på..
  LOVE IT

  Flink du er, jeg skulle vært like flink..Men igår bestilte jeg med faktisk 2 Plonka puter*ler*
  MORRO :)

  Ønsker deg en kjempe fin dag

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 12. Hei!
  Jeg havnet helt tilfeldig her hos deg, da jeg søkte på hvordan jeg kan lage header til bloggen på google. Da kom det opp et innlegg fra deg fra 2009, og vips så var jeg følger hos deg! Gleder meg til å se mer fra deg, og tror jammen jeg skal børste støvet av symaskinen og sy meg en pute jeg også!
  Hilsen Saga

  SvarSlett
 13. Hei. Så superfine puter! jeg har lest bloggen din en stund, og var liksom helt sikker på at jeg hadde lagt meg til som følger, men det hadde jeg ikke klart, ikke så lett med den datakunnskapen. Ha en fin blogguke. Mvh Wilhelmines blogg

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!