fredag 15. oktober 2010

Nyoppusset pianokrakk

Nå er det en lite putestopp på bloggen inntil videre. Jeg har mange puteideer og nytt puteprosjekt er allerede på gang. Men for at dere ikke skal gå lei, så viser jeg en pianokrakk som ble kjøpt på bruktbutikk for over et år siden. Endelig fikk jeg ånden over meg til å gjøre den ferdig. Det ble hvitmaling og grått marimekkostoff på toppen. Jeg vet ikke om jeg er helt fornøyd, og aner ikke hvor jeg skal plassere den. Så det er en viss mulighet for at denne kommer til å bli lagt ut for salg.

Takk til dere alle for koselige kommentarer om puten jeg laget. Jeg blir rørt og varm om hjertet når jeg sitter og leser ordene fra dere. Jeg fikk spørsmål om jeg vil selge eller ta imot bestilling, men jeg er foreløpig ikke klar for det. Skal selvfølgelig si fra dersom jeg går til det steget. Ønsker dere en flott helg!!!!

I have refurbished an old piano stool. It is painted white and covered with gray Marimekko fabric. I do not know if I like it, so it's possible that I'm selling it.

6 kommentarer:

 1. den ble skikkelig fin!
  blir ikke lei av puter forresten. ikke jeg iallefall:)

  God helg til deg!
  Klem

  SvarSlett
 2. den ble jo skikkelig fin da:-) Grått er anvendelig til så mange andre farger:-) Du får sikkert plassert den:-)
  God helg til deg fra Trine, klem

  SvarSlett
 3. Hello hello....I like I like. JULe pute...så den samme i KK jeg også...og slik vil jeg også lage...super fin...Men, så er det det at jeg ikke er så dyktig med symaskina da...grrr...og argh....
  Men kanskje lysta på puta blir så stor at jeg rett og slett må sette meg ned å fikse en slik...
  Ha en kjempe helg...her skinner sola fra alle kanter.
  Klem
  Drops

  SvarSlett
 4. Så utrolig flink du er!

  Lenge siden jeg har vært her nå, så jeg fortsetter å oppdatere meg på hva som har skjedd siden sist ;-)

  SvarSlett
 5. Pianokrakken ble kjempesøt! Pianokrakken vår trenger fornyelse, så da er det godt med inspirasjon. Jeg kan ikke male vår, men det hjelper jo med et nytt trekk. Stilig med Marimekko!

  Ha en strålende uke!
  Klem:)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!