onsdag 20. oktober 2010

Min lille

Jeg har nettopp begynt på nytt fotokurs på Aftenskolen, og denne gangen er fokuset mennesker. Her skal vi lære om hvordan man kan fotografere mennesker i mange forskjellige situasjoner. Det er så spennende og jeg ser at det er veldig mye å lære. Bildet jeg viser her i dag var en del av en oppgave vi fikk. Jeg synes lille M er så flink til å være modell for mammaen sin. Hun er både fotogen og blid. Resten av bildene jeg tok i denne oppgaven kan dere finne på fotobloggen min HER. Alle de andre oppgavene jeg får framover blir også lagt inn på fotobloggen, så dere som er interessert i den slags kan jo titte innom der.

8 kommentarer:

 1. Så herlig bilde av ei søt jente!!Høres veldig gøy ut med fotokurs, det skal bli spennende å følge med på det der:)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Hei Minmill :))Først må jeg få gratulerer deg med stor bursdagsjente på ni år! Årene går altfor fort, og plutselig er de små i ungdomsskolealder. Du har to superskjønne døtre, og jeg skjønner godt at du er stolt av dem! Så moro med fotokurs da! Jeg kjøpte meg nytt Canon speilreflekskamera tidligere i sommer, og merker at jeg trenger tid for å finne fram til alle finessene. Og så fantastisk mange, og flotte puter du har laget!!
  Jeg klør i fngrene etter å lage noen nye puter jeg også! Har så mange nye stoffer at jeg klør etter å sette igang med puteproduksjon igjen. Noen ganger har jeg så mange ideer at jeg ikke klarer å gjøre noenting. Det stopper liksom opp hihi!! Men takk for herlig inspirasjon i hvertfall. Jeg vil også lage en pute med peace på! :))Ha en fortsatt fin kveld! Klem fra Benedicte :))

  SvarSlett
 3. for ei nydelig ei:)
  faktisk så trengte vi ikke kvistlakke fordi vi brukte oljemaling... så om det er det du også har brukt går det nok bra;)
  kristina

  SvarSlett
 4. Så utrolig nydelige jenter du har:) Og flink fotograf..;) Gratulerer med bursdagsjente og.
  Min eldste fyller 11 år i morgen. Og jeg som enda ikke føler meg voksen...
  Ha en fin kveld.:)

  SvarSlett
 5. Heisan Minmill
  "Din lille" er en ordentlig skjønning!
  og jeg synes bildet er flott!
  Så spennende med disse fotokursene du går på. Du skal se at det ender opp med omskolering og at du blir en habil fotograf!!!
  Her skinner sola og det er sååå kaldt, brrrr.... minus syv, og ejg som ikke ahr att tulipanløker i jorda en gang!!!Har liksom ikke skjønt jeg at det går mot november..
  Ha en lystig dag, Minmill!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Såå härlig bild på din fina jente! Jag skulle verkligen vilja gå fotokurs oxå.... kanske till våren?

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 7. Hei du snilleste hjelper :))Takk for tilbud om hjelp til å lage peacesymbolet hipp hurra! Men som den utålmodige sjel jeg er, er jeg i full gang med å tegne et selv hihi!! Men tusen hjertelig takk for tilbudet snille deg!! Dette med å lære seg å bruke nytt fotoutstyr har vært en bøyg. Og et kurs er målet mitt her! Instruksjonsheftet var dessuten laget i miniformat, med skrift som var så liten at jeg måtte sitte med forstørrelsesglass..håpløst! Men mannen min har fått forstørret det kraftig og printet det ut, og det hjalt mye.Men å ha noen så spørre hadde vært det beste. Helt klart! Har en kyndig kollega som bruker samme apparatet og jeg kommer nok til å mase litt på henne etterhvert..I morgen er det helg igjen. Jeg er superforkjølet og det er spådd snø i morgen..brrr! Er jo ikke klar for det ennå, men hva kan man gjøre..æsj!Ha en fin torsdagskveld, det som er igjen av den..Klemmer fra Benedicte :))

  SvarSlett
 8. Jeg blir så glad av å møte det nyedelige lille blide fjeset til datteren din når jeg klikker meg inn hos deg :)) Takk for koselig fredagshilsen! Og tusen takk for tilbud om hjelp til peacemønsteret! Jeg har ideen lagret i bakhodet. Den står høyt på lista over "må prøve ut" prosjekter hihi!! Det blir kanskje ingen pute, men en kardemomsk versjon på noe annet. Må gruble litt :) Du har blitt utrolig flink til å ta bilder. Synes alltid du har tatt gode fotos, men jeg kan se at du har lært nye ting underveis.Skulle gjerne tatt et kurs jeg også! Ønsker dere alle 4 en koselig helg! Stor klem fra Benedicte :))

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!