fredag 16. juli 2010

Litt bilder fra siste innkjøp

Det har vært litt stramt grep rundt lommeboken den siste tiden, og jeg har vært flink til å holde meg borte fra butikker og alle de fristelsene som er der ute. Men noe har fått lov til å kommer over dørstokken her i huset, og siden jeg har hatt bursdag, så har jeg fått noen gavekort som måtte bli brukt.

En av favoritt butikkene mine her i byen er Hansen & Co. De har en veldig nøytral linje i vareutvalget, men har en del smakfulle ting synes jeg. Dette hjertet falt jeg pladask for og det skal henge på kjøkkenveggen for å brekke opp alt det hvite og lyse grå her inne.

Et mer fornuftig innkjøp er disse glassene fra samme butikken. Her har det vært utbytting av Ikea glass, som jeg har blitt veldig lei av. Jeg liker så godt disse glassene, og prisen på dem er ikke helt avskrekkende. Tidligere i dag var jeg nede igjen og fikk med meg store kafe kopper og langs skjeer. Men de fikk jeg ikke tatt bilde av nå.

Tallerkenhyllens om tidligere han over skrivebordet i stuen, er nå flyttet inn på kjøkkenet. Her står det fargerike kokebøker, tegninger fra ungene og litt annet dill dall.

Så da pakker jeg snippsekken og drar på en aldri så liten ferietur. Jeg takker så mye for alle koselige kommentarer de siste dagene. You make my day, må jeg jo si da. Og en annen ting som passer å si er PÅ GJENSYN.

9 kommentarer:

 1. Gulvet deres ble kjempefint! :) Og glassene var også fine - vi er rimelig lei av våre ikea glass også! Så innmari lei egentlig ;) Men vi får holde ut litt til - kanskje det dukker opp ett alternativ ;P

  Ha en god ferie! To vakter igjen så reiser vi på tur også. Glede!!

  God sommer :D

  SvarSlett
 2. God kväll!

  Vilka härliga bilder...

  Tack för inspiration!

  Kram/Hanna

  SvarSlett
 3. ...Så koselige ord du la igjen inne hos meg da..
  Ja..Et speilreflekskamera kom i heimen på nyåret, også har jeg funnet "mitt" redigeringsprogram slik at jeg får det lyset jeg vil h apå bildene mine. Helt enkelt windows photo galleri tror jeg det heter. Men kameraet mitt er "min redning".
  hihihi

  SvarSlett
 4. Hei kjære Minmill ;) Så utrolig fint kjøkkenet ble med nye gulv, nydelig grå farge. Her hjemme gleder jeg meg som en unge til den dagen vi blir kvitt det fæle belegget på kjøkkenet. Den som venter på noe godt er det ikke sånn? Likte så godt de nye glassene du har kjøpt inn. De pleier å være veldig gode å drikke av også. Håper dere får en fin ferie og at dere får slappet av og kost dere masse.

  Klemmer Ifra Lahell

  SvarSlett
 5. Kjøkkengulvet er blitt knallfint!!
  Liker glassene du har kjøpt, de passer liksom til alt.

  Ha en deilig ferie!
  Klem

  SvarSlett
 6. God ferie! Kos deg masse, så gleder jeg meg til å se nye innlegg igjen når du er tilbake! Her nytes varmen og kjærligheten på terassen! Livet leves bare én gang, så da må man nyte det!

  God sommer videre!

  Klem fra Solrosa

  SvarSlett
 7. Så kul att få handla på presentkort! Grattis på födelsedagen i efterskott.

  SvarSlett
 8. kjeeekt med gavekort :D ha en flooottflott ferie!! Kos deg.

  Klem

  SvarSlett
 9. Hei og hei kjære A. :))Er lei for at jeg er så sløv til å gi lyd fra meg! Jeg har virkelig vært lei av alt som heter blogging og du har rett i at det er ferie å la bloggen leve sitt eget liv en stund.Ser at dere har kost dere på falster og i Berlin ikke minst!
  Vi vurderte også Berlin, men så ble det altså London denne gang.
  Jeg har ikke vært i berlin siden vi var der på skoletur da vi gikk på gymnaset og mye er nok forandret på alle disse årene.
  Så nydelig det blir hos dere! Gulv, hvitmalt trapp og flotte møbler!! Utrolig stilig alt sammen!
  Vi skulle også ha malt våre trappetrinn hvite men har ikke kommet så langt..
  Bildet av tallerkenhylla med fint innhold i var så inspirerende!
  Og heldige deg som fortsatt har ferie ennå! Jeg startet opp på jobb i dag og det var ikke morsomt å stå opp grytidlig da klokka ringte..Huff! Vemodig at vi skriver august allerede. Neste onsdag begynner skolen og da føles det som høst med en gang..Men jeg ser for meg at høsten byr på mange koselige inneaktiviteter og det er jo slett ikke så dumt! Ha en fin ferie fortsatt og så skrives vi! Stor klem fra Kardemomme/Benedicte :)))

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!