torsdag 27. desember 2012

Kontoret *** the office

Denne gangen tar jeg dere en tur med på kontoret her hjemme for å vise hvordan det ser ut her og hvilke planer jeg har videre. Lampen på bildet kjøpte jeg på Granit i Oslo og det er meningen at den skal opp i taket. Da jeg prøvde og montere den før jul oppdaget jeg en grov elektriker feil. Punktet vi har fått i taket er et veggpunkt, og det betyr at det absolutt ikke kan henges en lampe der. Den vil bare ramle rett ned. Uff uff, ikke bra. Etter nyttår tar jeg telefonen til elektrikeren og ber dem om å ordne opp.

Boksene på arbeidsbenken er fra Søstrene Grene og de har jeg sett hos en del andre bloggere det siste halvåret. Jeg har ikke tall på hvor mange bokser som har blitt innkjøpt der i det siste. De er greie til ting og tang, og å gi gaver i. Og endelig, igjen litt om Granit, der fant jeg en snelle med sort hvit hyssing. Men for de som ikke har tilgang på Granit kan jeg tipse om at Stoff og Stil har noe lignende.

For ikke så lenge siden fikk jeg ordnet noen av sort hvit bildene jeg fremkalte for noen år siden. Veggen på kontoret har vært et sorgens kapittel, men nå ser den litt mer fresh ut med bilder festet med papirtape. 

Det har vært veldig mye vær her på sørlandet de siste ukene. Det har snødd, blåst og regnet om hverandre. Poenget mitt er at når været blir mer stabilt kommer jeg til å bære med meg benkeplaten på kontoret med ut, pusse den ned og male den hvit. Jeg synes det er så mye mer lekkert med hvite flater enn den gulnede eikefargen. Noen som er enig? Eller er det noen som rett og slett har andre tips til meg om hva jeg kan gjøre med den?


4 kommentarer:

 1. KJEMPESTILIG Astrid!!
  Så flink du er!

  Hilsen Mette

  SvarSlett
 2. Tuuuuusen takk Mette :-) Koser meg her med dill og dall.

  SvarSlett
 3. Hyggelig arbeidsrom:) Eskene fra Søstrene Grene er så kjekke:) Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Så fint med bildene og eskene! Tror jeg må få kjøpt meg noen esker jeg også, de har jo så mange fine på Søstrene Grene! Du kan olje eikeplata med hvitpigmentert eller f.eks. gråpigmentert olje. Fås kjøpt på møbelforretning som f.eks. bohus. Blir veldig fint hvis du liker tre. Tar noen dager å tørke. Eller du kan jo beise plata, tørker nok litt fortere. Godt Nyttår!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!