onsdag 12. desember 2012

Glimt av NY loftsstue

Nå ser det endelig ut til at jeg kan vise dere små glimt av loftsstuen. Det mangler fremdeles noen malingsstrøk på noen av listene (... og malingsfarger, ja det skal jeg skrive mer om senere.) Det mangler fremdeles lys i taket og det mangler fremdeles store deler av innredningen. Derfor blir det bare et lite glimt herfra foreløpig.

Det første som kom på plass der oppe var det gamle bridgebordet som mannen har arvet etter sin mor. Jeg synes det er så lekkert, spesielt i kombinasjon med en moderne stol. Papirposen er det sikkert mange som begynner å dra kjensel på. Det neste jeg er fornøyd med er gulvet vi har valgt. Jeg skulle virkelig ønske at vi kunne bytte ut gulvene i resten av huset, men det kan vi dessverre ikke. Gulvet er fra Kahrs og heter Eik Nouveau Snow/White.

Sånn så det hjørnet ut tidligere i år. Skapet ble revet vekk fordi det ikke hadde noen funksjon. Takplatene er byttet ut med gipsplater, sparklet og malt. Veggene er helsparklet og lagt på glatt fiberduk og malt. Døren er beholdt, men er under renovering og skal bli hvit.

4 kommentarer:

 1. Rååålekkert!!
  Elsker nytt og gammel:)
  Ha en fin dag der borte:))
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 2. Takk nabo!!! Da vet jo du hva jeg holder på med hver kveld. Jeg maler og maler og maler.

  SvarSlett
 3. SÅ fint! Kjempelekket gulv, og det gamle bordet var veldig fint. Så ut som om det var i veldig god stand også!

  Natta ;-)

  SvarSlett
 4. Lekkert!! Litt av en forandring!

  God jul!

  Klem fra Karen

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!