tirsdag 8. november 2011

Liv & Lys

Her kommer en aldri så liten interiør bok anbefaling fra meg. Jeg har kjøpt meg noen forskjellige interiørbøker den siste tiden, blant annet Liv & Lys.

Det er fotograf Morten Holtum som har tatt seg av fotograferingen og bildene skuffer ikke. Bildene er store, delikate og lyse og boken har reportasje fra 11 danske hjem, i forskjellige stiler. Danske hjem skuffer aldri meg iallefall. Danskene er og blir flinke på interiør synes jeg. Dette er en sånn bok man bare setter seg godt tilrette i sofaen med og bare nyyyyyyter, gjerne med en kopp god te ved siden av.

Her er en liten smakebit....

... og en til. 

Jeg kjøper alle bøkene mine hos Capris.no. De har stort sortiment og bra priser og sender for en rimelig penge eller fraktfritt dersom man handler for et visst beløp.

PS! Hjertelig tusen takk for søte kommentarer om bok puten. Dere er så søte som sprer om dere med gode ord. Det varmer. Takk og takk og takk. 

3 kommentarer:

 1. Heisann!
  Dette var et bra tips! Tusen takk:)
  Jeg shopper også alt på Capris - knallbillig og fraktfritt:)
  Ha en fin fin onsdag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Det ser ut til å være ei flott bok, jeg liker også danske hjem:) Capris har ett stort og bra utvalg av bøker for oss her inne i bloggelandet:)

  Fin onsdag til deg fra Trine:)

  SvarSlett
 3. Det så absolutt ut til å være ei bok jeg kunne like. Syns det er ymse ute. Takk for tipset :-) Jane

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!