søndag 20. november 2011


En aldri så liten titt inn i stuen er det jeg har å by på i dag. Jeg har ikke hatt så mye tid til overs i dag. Sukk!! Men det er det som er så bra med blogging. Man kan stikke innom når man har tid og man kan lage de innleggene som passer med tiden man har til rådighet. Blogging er jo en slags selvpålagt jobb uten betaling og man har lov til å gjøre det man har lyst til på sin egen blogg, men viktigst av alt: Jeg er her fordi jeg synes det er gøy!!! Jeg liker å blogge, jeg liker å lese andres blogger. I helgen har jeg ikke hatt tid til å være innom noen av dere, men i løpet av uken skal jeg garantert komme innom.

I dag har vi hatt en superkoselig dag. Først i kirken og høre på lille M som synger i kor, deretter julemarked på Bragdøya, som for meg er det koseligste julemarkedet her i byen.

8 kommentarer:

 1. Likte bildet ditt så godt:) ..og lerkegrener passser så fint over alt. Fin stue:) Legger meg til som føler og vil snuse mer inn på bloggen din.
  Hilsen Veronica

  SvarSlett
 2. fint bilde, flott stue!
  Vi blogger når vi vil!! hurra..

  SvarSlett
 3. Høres ut til å ha vært en innholdsrik og fin helg :)
  Så koselig å synge i kor. Det gjør de eldste mine også :)
  Så herlig bilde du viser i dag...
  Du har så god smak ;)
  Ny, fin uke ønskes deg.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 4. Nydelig bilde fra stua di;)
  Flott med blogging at man kan gjøre det når man vil og har tid til overs, sistnevnte skulle jeg så gjerne hatt enda mer av;)

  Flott blogg du har, legger meg til som følger og kommer straks tilbake;)

  KLEM

  SvarSlett
 5. Liker stuen din - høres ut som om du har hatt en kjekk søndag!!
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 6. Kjempekoselig stuebilde! Er bare sånne perioder at man ikke får tid til å blogge eller ikke vet hva man skal blogge om :)

  Ønsker den en fin ny uke!

  Klem Lene

  SvarSlett
 7. her var det fin stemning.
  og nydelig header!

  fin mandag!

  SvarSlett
 8. av en eller annen grunn ser det ut som jeg ikke får lov til å komentere, men hvis komentaren kommer flere ganger så beklager jeg virkelig!!
  det skapet ditt er så fint syns jeg - men det har jeg kanskje sagt før;-) Ha tålmodighet med maling av skap. det ser ut som det blir bra til slutt!! Angående washi tape verksted - vi lagde masse som du kanskje ellers ville ha laget med fargeblyanter og maling - egentlig akkurat det samme, men med washi tape da - kort, juletrær, juletrepynt etc - skal se om jeg får vist noe av det jeg - jeg tok nemlig BARE mobil bilder, men det var da noen andre der, men ingen har lagt ut bilder ennå!!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!