fredag 25. november 2011

Bonde skal ut


Jippi!!! Gjett hva som står i stua til tørk nå? Jeg ble faktisk ferdig med å male det gamle vitrineskapet. Folk som meg jobber best under press. Når jeg har sagt en ting skal det holdes. NB!! Det var ikke fordi jeg ikke ville ha giveaway, FOR DET VIL JEG HA UANSETT. Jeg er så takknemlig for deres positive meldinger som drev meg framover at jeg vil gi dere noe tilbake. Men det kommer jeg tilbake til senere.

Først skal jeg selge skjenken som står i stua nå. Jeg har laget annonse på finn på denne Ikea Bondeskjenken. Den må ut for å få plass til det nymalte gamle skapet. Så i kveld må denne skjenken ut i garasjen dersom noen ikke kommer og henter den i dag. Dersom noen i blogglandia er interessert så ligger annonsen HER.

11 kommentarer:

 1. Hej! Det blir kul att se:) ha en go fredag!

  SvarSlett
 2. det blir 1000' ganger finere:)))

  SvarSlett
 3. Ut med bonde inn med gamle kule malte skap! Det blir så bra...

  God helg, snuppa!
  klem

  SvarSlett
 4. Heisan. Linken du har lagt ut funker ikke, den peker bare til annonsen under din profil. Prøv med denne: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=31978479
  :)

  SvarSlett
 5. Og min Bonde forsvant for litt siden også. Solgte den i forbindelse med flytting, en fin anledning til fornyelse. Det "nye" var også et gammelt skap/skjenk som jeg malte. Ditt ser kjempefint ut, gleder meg til å se det ferdig!:) God helg og god klem fra Heidi

  SvarSlett
 6. Nå gleder jeg meg så til å se det ferdigmalte skapet! Flink flink flink! :) Nydelig helg til deg og dine!

  SvarSlett
 7. Dagens beste latter:"Det er tross alt 8 pakker da.."

  Jeg får ligge på gulve her og pakke inn ungene her i kveld jeg da...*S*

  Jeg liker denne pakkegreia, gavene er litt mere gjennomtenkt og skikkelige! *S*

  Klem

  SvarSlett
 8. Hei! Så koselig med hilsen fra deg på bloggen. Så mange kjekke innlegg det var her siden sist! Det skapet du har malt var så fint. Liker så godt slik høyde på skap. Ellers blir det lite tid til blogging for tiden. Livet som fotoassistent er travelt og hardt...he he... Men snart er det jul og ferie :)

  SvarSlett
 9. Hei på deg.

  Blir nok kjempe tøft med det andre skapet der. Godt vi har Finn.no som kan hjelpe oss av med de tingene vi ikke trenger lengre. Vi har selv hatt flere annonser der inne i det siste.

  Gleder meg til å se resultatet.

  SvarSlett
 10. Kan tenke meg det blir stilig ja ;)

  En fortryllende første advent til deg og dine!
  Her skal vi straks avgårde til Svigers på pinnekjøtt.

  Stor klem
  Maia

  SvarSlett
 11. Aaah, det skal bli morro å se resulatet!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!