lørdag 5. november 2011

Flette MJeg måtte teste en ny flette-sveis på min lille M i kveld. Jeg har gått lenge og lurt på om jeg kunne klare å lage en flette-sveis ala Valentino etter at jeg så innlegget HER på Minmote.no. Lille M ble jo riktig så  fin og fjong, og jeg ble overrasket over hvor lett det var å lage denne flette-sveisen.


Bildene ble tatt på badet sent i kveld, ergo litt kornete bilder. Det er ikke lett å gjøre bra foto i dårlig lys.
Etterhvert som tiden gikk kom det lekne lille mennesket frem i lille M. Det er ikke lett å sitte stille lenge av gangen. Det kribler i alle ledd  og muskler og etter å ha sittet stille lenge måtte hun bare riste litt løs og le litt. He he. Det er det som er så morsomt med barn.

Ha en fin kveld videre alle sammen.

7 kommentarer:

 1. NOE SÅ VAKKERT!
  Ja både jenta og flette ;-)
  Dette må testes ut på storesøster her å :-)

  Riktig god lørdag!
  Klem fra Hile

  SvarSlett
 2. kjempe fint! og veldig søt jente du har!! Jeg skulle hatt noen til å flette mitt hår sånn.. har selv lest det innlegget å syns den er så fin! Ikke lett å få til på seg selv vertfall..

  God kveld til deg:)

  SvarSlett
 3. Så stilig flette, og søt jente!
  Den fletten minner veldig mye om flettene min mamma flettet på meg når jeg var liten...
  Husker jeg følte meg som en liten prinsesse og tok dem ikke ut før de datt ut av seg selv=)

  Ha en god natt og en fin,fin søndag!

  Hilsen Kathrine

  SvarSlett
 4. Så herlig!!
  Ønsker dere en fin søndag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Så fin ho er! :) Kjempeflott flette, Eg bruker ofte å flette både mitt eige og bonusjenta mi sitt hår! Det er så enkelt, men ser så flott ut! :) God helg!

  SvarSlett
 6. Hei :)
  Jeg kom over bloggen din ved en ren tilfeldighet. Bildet av det som jeg vil tro er din datter (arrester meg om jeg tar feil ?) fanget min interesse da det generelt var et veldig pent fotografi samt at jeg likte hvordan håret var arrangert i en stilig flette. Ble nesten dratt litt tilbake i tid da jeg så det. Var noe tidløst over det, og derfor fikk jeg plutselig så lyst til å male det.
  Tenkte derfor jeg skulle spørre deg om tillatelse til å bruke dette bildet som en referanse til et maleri. Hadde satt stor pris på om du ga meg svar på min e-mail når det skulle passe, som er; johannes_bergin@hotmail.com
  Føl fri til å spørre om du har noen spørsmål omkring dette :)

  Ønsker deg så en riktig god helg!

  Mvh. Johannes Bergin

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!