torsdag 11. august 2011

Tilbake igjen......


Dette blir fortsettelsen fra der jeg slapp for ca. 3 måneder siden. Jeg kan likegodt si at jeg har vært sommersløv de luxe, og at jeg ikke har ofret bloggen så mange tanker. Men jeg har jo ikke gitt meg. Jeg er en evig bloggerske, selv om jeg ikke er den ivrigste.

Prosjekt hage/terrasse har smøget seg framover i sommer. Ikke så fort som vi trodde, men det går iallefall framover. Vi har jo unnet oss fridager og litt ferie underveis, så får heller prosjektet blir ferdig nå i løpet av høsten. Siden det har regnet en del i sommer så har vi ikke fått malt ferdig grunnmuren. Du kan sikkert se på bildet hvor langt malingsjobben er kommet.


Selv om terrassen ikke er helt ferdig, så har vi tatt den i bruk. Hagemøbler er satt på plass, så noen få stunder har vi hatt her. Jeg får heller glede meg til neste sommer med å stasje og pynte på terrassen siden det nå går mot høst og utedagene blir færre.

Jeg kommer tilbake med mer nytt. Jeg har jo mer å vise fram, men det kommer litt senere. På gjensyn om ikke så lenge til.

3 kommentarer:

 1. Så kjekt med innlegg fra deg
  igjen :)
  Det viktigste er jo å blogge når en føler for det...
  Spennende terrasse prosjekt dere har på gang!
  Lykke til videre, med både terrassen og malingen.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Heisan! Satt akkurat i går og kikka på bloggen din, og plutselig er du tilbake! Så koselig! Lykke til med hageposjektet!
  Heidi :-)

  SvarSlett
 3. Heisann! Der var du:)
  Terrassen deres er kjempeflott, og sommeren kommer jo til høsten sies det...så dere kan få mange flotte dager der:)
  Jeg er igang nederst i hagen:))Skal lage et hjørne med bare hvite blomster/busker:)
  Ha en kos dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!