tirsdag 27. april 2010

Muntert og dystert og merkelig (om igjen)

Jeg måtte laste inn bildene i innlegget enda en gang. Det var noe stein hakke galt med fargestikket i de første jeg la ut. Det så gusje gult ut.

Fargebruken og stemning i bildet henger godt sammen. Det jeg viser her er en oppgave for fotoskolen, men siden det er interiørbilder har jeg ikke noe imot og vise dem på denne bloggen. Noen ville kanskje brukt andre motiver, men jeg bruker interiør siden det er et tema jeg er opptatt av.


I går kveld satt jeg og spisset opp fargeblyantene til ungene mine, og jeg kom på at jeg kunne bruke dem i oppgaven. Alle de "glade" fargeblyantene ble med på dette bildet.


Så til den andre enden av skalaen, nemlig det dystre. Need I say more? Dette er ikke akkurat et stillben jeg vil la bli stående.


De "dystre" fargeblyantene ser skikkelig triste ut.

Så til slutt et litt "rart" bilde. Effekten kom fram med å zoome under eksponeringen. Det ble litt kult synes jeg.
... og ett til.....


I kveld er siste del av fotoskolen. Jeg har fått mersmak, så jeg kommer til å fortsette med videregående kurs til høsten.

Takk for all oppmuntringen fra dere i forrige innlegg. Allergisesongen går sin gang, og jeg klarer så vidt det er å henge med i svingene. De viktigste prioriteringene er familien og jobb, så får resten komme når jeg har overskudd. En fin dag til alle som er innom og besøker meg i dag.......

13 kommentarer:

 1. Vet du..jeg likte de "dystre" bildene :-) Avslappende syns jeg..hihi

  SvarSlett
 2. så fine bilder du tar-jeg må innrømme at jeg også likte de dystre bildene ♥

  ~vårklem~

  SvarSlett
 3. Flinke fotografen.. Likte så klart det glade bildet best, fikk litt vondt i magen av det dystre igrunn..Så..da har du iallefall fått till oppgaven..
  Likte godt det siste bildet også..

  MaSsEkLeM

  SvarSlett
 4. det siste bildet var jo kunst:)

  SvarSlett
 5. Hei - kjempefine bilder - har kommet fram til at jeg er veldig spaltet når det gjelder interiør og farger - jeg klarer ikke å lande på én bestemt fargeskala eller stilart. Jeg syns jo derfor at begge fargeskalaene var spennende, jeg da - alt til sin tid. Dessuten er jo bakeboka til Leila ene og alene oppveiing nok i det dystre;);)
  Rekkehuset vårt er gult, og på terrassestolene har vi røde stolputer med hvite prikker - tror jeg skal se nærmere på den glade fargeskalaen din for å finne farger til alt annet som skal ut på den terrassen etterhvert - tøft å mikse med oransje og rosa i det gule og røde - og få en glad sommerterrasse:)

  Ha en fin dag - hilsen fra Bente:)

  SvarSlett
 6. Det siste bildet var veldig stilig!

  SvarSlett
 7. Vilken kul effekt det blev på den nedersta bilden.... Jag måste anmäla mig till en fotokurs jag oxå!

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 8. For noen flotte bilder du har tatt. Likte godt effekten på de to nederste, spennende. Tror jeg må prøve det selv.
  Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra Kristiansand, har vært på en fram og tilbake tur. Rakk ikke butikkene du har anbefalt, men jeg gleder meg til å utforske dem når jeg har bedre tid.
  Ha en flott kveld.

  Klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 9. Hei Minmill! Så kule bilder du har tatt! Må være gøy å bli bedre kjent med kameraet sitt. Mannen har også sagt til meg at jeg burde melde meg på fotokurs siden jeg synes det er gøy, men det var den tida, da... Men det hadde sikkert hjulpet å lese hele bruksanvisningen også!!;)
  Håper du snart føler deg bedre mht allergien! Klem B:)

  SvarSlett
 10. Kjempe fine bilder. Likte både det glade og det dystre. Fine på hver sin måte.

  Lykke til med fotograferingen:)

  SvarSlett
 11. Hei!
  Så fin blogg du har, flotte bilder.
  Jeg bor også i Kristiansand og har akkurat vært i byen på Den blå dør. Tenkte jeg skulle google for å se om de hadde en nettside - og fikk treff på din blogg. Så fine bilder fra Gave og interiørhuset i Søgne. Skjønner jeg må ta turen dit. Ha en fin dag, hilsen fra Lill

  SvarSlett
 12. flotte farger denne bloggen hadde da :)

  SvarSlett
 13. sikkert veldig veldig gøy med fotokurs ja - jeg tok et vidregående på fotoshop i fjor - deilig å få oppfrisket ting og lære masse som man aldri rakk å lære - her holder de kurs nå i mai, men bare nybegynner desverre - men det er å ha/ ta seg tid til det også GODT gjordt, en må gjøre litt for seg sjøl!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!