fredag 23. april 2010

Interiør med det lille ekstra

Interiørbilder som dette treffer mitt hjerte med et brak. Jeg kjenner jeg blir helt forelsket i løsningene. Lyst, rent, brukt, nytt, innslag av noe røft, og alt dette i en herlig miks.

Gråfargen på sofaen her ligner veldig på fargen på vår nye sofa. Bildene bærer mest preg av å ha en nordisk lys stil, og det kjenner jeg at jeg blir betatt av.  Jeg likte spesielt godt ideen med de superenkle lys-løsningene som bare er en ledning med lyspære. Det er originalt, dekorativt og veldig enkelt å lage til selv. Bildene er fra Alvhem megleren i Sverige.

Jeg er utrolig slapp for tiden. Det er så mye jeg ville gjort, så mye jeg ville blogget om, så mye jeg ville vist til dere og sagt til dere. Men jeg orker ikke helt. Våren er både min venn og min fiende. Jeg sliter med allergi og når pollenet kommer så blir jeg så trøtt og gnisten forsvinner. Så hold ut bloggvennene mine, jeg kommer med noe nytt innimellom når jeg får gnisten.  God helg og stor klem fra Minmill...

22 kommentarer:

 1. Hei kjære deg:)
  ..Huff..Pller er no dritt, rett og slett..
  Slet mye med det da jeg var yngere, nå går det i rykk og napp..
  *god bedring klem*

  Jeg falt pladask for det første bildet..Herlig vakkert, nydelige detaljer som stikker seg frem og rene linjer.

  Herlig inspirasjon på en ellers ganske så k a l d fredag*brrr*

  Fredagsklem til SøTe Deg

  SvarSlett
 2. hei minmillvennen

  så herlig med innlegg her inne hos deg igjen! en helt vidunderlig miks, absolutt det lille ekstra her :)

  æsj og æsj, ikke noe stas med allergi...masse god bedring til deg!

  klem og kos

  SvarSlett
 3. Herlige bilder du viser! Syntes miksen i det interiøret er knall fint.

  Allergi er noe fysj og fysj - god bedring!
  Klemmer

  SvarSlett
 4. Flotte bilder du viser....er så fint med mange kombinasjoner som en greier og lime sammen til en helhet som fenger øyet:)
  håper du får mere energi snart...
  eddaKlemmer til deg

  SvarSlett
 5. Härliga bilder! Den översta var ljuvlig....
  Hoppas att allergin går över snart och att du orkar mer ;-)

  Ha en trevlig helg! Kraam Lotten

  SvarSlett
 6. Hei Minmill - har fulgt bloggen din en god stund, og liker meg godt her:)
  Fine bilder du viser i dag - ser jo at det faktisk er stilig å henge bilder ganske langt ned på veggen der det ikke er møbler - et tips jeg skal legge meg på minnet!
  Spennende også å følge med oliventreet ditt - jeg ga opp mitt for et par år siden, trodde det skulle tåle å tørke ut litt siden slike trær trives så godt i varmere strøk, men neida - jeg fikk inntrykk av at det skulle ha vann hele tiden - og der sviktet nok jeg litt;) Nå prøver jeg om det går bedre med et pistasjtre - det har overvintret inne fra i fjor sommer - skal visst også ha mye vann. Skal sette det ut om ikke så altfor lenge - og så får vi se - ikke antydning til pistasjnøtter ennå hvertfall .....;)

  Ha en fin helg - på tross av plagsom pollen.

  Klem fra Bente.

  SvarSlett
 7. Hei Minmill!
  Høres slitsomt ut med allergi som legger en demper på kreativitet og skaperlyst, får håpe det roer seg snart!Takk for at du stakk innom Gasellens blogg og kommenterte, det var gøy!
  God bedring og god fredag!

  SvarSlett
 8. Fantastisk interiør! Den stolen var flott, enkle spinkle bein og godt brukt skinn, herlig! Jeg likte også godt lampeløsningen, store lyspærer i ledning! Ja og bildeveggen da, der rammene liksom kom i fokus!

  Flotte gåsungehjerter du har laget, kanskje noe jeg kan gjøre sammen med jentene mine i helgen.


  Kjekt å komme over bloggen din, legger meg til som følger jeg!

  Goooood fredag, håper formen blir bedre!

  SvarSlett
 9. Å, jeg liker så godt slike sofaer! Ser dem overalt, men skulle gjerne sett den her hjemme. :)

  Pollenallergi er noe makkverk, det vet jeg alt om... Får håpe det ikke blir for ille i år!

  Ha en deilig helg!

  SvarSlett
 10. Helt enig med deg! Nydelig bilder med masse fine detaljer! Jeg kunne flyttet rett inn!
  God helg!

  SvarSlett
 11. Kjære Minmill
  Vi holder ut med deg vi, ingen fare!
  Likte særlig godt det første bildet og ikke minst likte jeg å titte inn på kjøkkenet. Jeg drømmer jo om hvite gulv og elsker slike rom med hvite vegger, tak og gulv. Da kan man begynne å fargelegge med små glade ting.
  bare far i huset er ferdig med "perioden sin" som nå varer til 10. juni blir gulvet i gangen i 2.etasje hvit og trappene ned til 1.etasje. Følger mer med...det gjenstår å se.
  Nå har jeg akkurat fått stekt opp kjøttdeig til pizza, slik at det står klart til senere i kveld. Det blir en rolig kveld i Ektorpen med hjemmelaget pizza og " Norske talenter" akkurat som jeg godt kan like.
  Håper du får gjort noe annet enn å nyse denne helgen, Minmill! Ønsker deg en rikitg fin helg disse allergitider til tross!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 12. Du har min fulle og hele symptati! Jeg sliter også med allergi og litt astma nå i pollensesongen og er helt tappet for energi. Gleder meg til jeg kan sove på kvelden.. Men vi kommer sterkere tilbake, ikke sant?

  SvarSlett
 13. Hei:)

  Takk for fine ord hos meg:)
  Så koselig å høre at du likte kjøkkenet mitt, det setter jeg pris på...
  Det er bare koselig hvis jeg kan inspirere andre, det er jo bl.a derfor vi blogger, er det ikke...?;)

  Delen med komfyren er ikke så veldig spennende, men det kommer bilder.
  Vi har faktisk bare en frittsående komfyr, med en øy ved siden av. Vi håper å kunne fjerne pipa som står i enden av rommet, på et senere tidspunkt, og da har jeg planen og tegningene klare:)

  Herlige inspirasjonsbilder du deler...:)

  Ønsker deg en fin kveld,
  klem Kjersti

  SvarSlett
 14. Hei! Sender over litt postitiv energi. Skjønner godt hva du mener, har pollenallergi selv og er innimellom ekstra trøtt. Men idag har jeg en goood dag og deler gjerne litt energi med deg. For en finfin leilighet. ;)

  SvarSlett
 15. Nyyyyydelige bilder..
  God helg til deg og dine!

  SvarSlett
 16. nydelig nordisk lys og stil over dette ja. håper du får litt mer energi snart.

  SvarSlett
 17. Ikke noe særlig med denne allergien:( Likte så godt den brune stolen på det første bilde- bryter til det lyse. God bedring. Våren er jo litt rar også. Den skal gi masse energi men noen ganger blir man veldig vårslapp.

  SvarSlett
 18. Å, det første bildet var også min smak! Og de EAMES-stolene på kjøkkenet, som minner om Eiffel-tårnet, de vil jeg ha! Har stått lenge på ønskelista mi nå.
  Stakkars deg som er så slapp, da! jeg har hatt det sånn i et år nå, men nå knasker jeg vitaminer, og håper det hjelper. Men jeg er ikke alltid så flink til å spise(glemmer det rett og slett) og da blir jeg slapp, vettu. I går kveld måtte jeg tvinge ungene i seng, for da MÅTTE jeg legge meg, var dødstrøtt!!!! Men har ingen allergi som jeg vet om heller.
  Denne kalde uka som har vært, har heller ikke hjulpet på sommerhumøret. nei, nå MÅ sommeren titte om hjørnet snart.
  Ha en fortsatt fin søndag!!

  SvarSlett
 19. Fine bilder :)
  Likte de utrolig godt jeg også.
  Gulvet på bilde 2 var jo bare helt fantastisk :)

  SvarSlett
 20. Så fien bilder.... sukk. Man får jo nesten litt lyst til å flytte og bare begynne på nytt når man ser dette:)

  God bedring med allergi...

  SvarSlett
 21. Fina bilder! Soffbordet var väldigt fint tycker jag.

  SvarSlett
 22. Jättehärliga bilder!!! Ja, nu under våren är det som om folk stressar allra mest och det är alltid alltid för mycket att stå i!?!
  Så, men du - ingen glömmer dig här inte! Man kan inte vara på topp jämt! För någon dag sen hade jag ett riktigt "usch-vad-less-jag-är-inlägg när det var en väldigt grinig dag, hihi...

  Kvällskramar Lycke

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!