fredag 16. april 2010

En stor takk! ...og applaus til....

Først og fremst vil jeg takke for en super respons på give awayen her på bloggen. Det var veldig moro at så mange vil være med. Det gir jo mersmak til å gjøre det flere ganger, og det kommer sikkert nok av anledninger til å lage slike give away's. Det er fremdeles mulighet til å være med å vinne lyslyktene. Trykk HER for å bli med. Fristen går ut lørdag 17. april.

Men nå vil jeg gi en stor applaus til butikken som sponset lyslyktene.

Butikken heter Gave- og interiørhuset og ligger i Søgne, ca. 15 minutter fra Kristiansand Sentrum. Denne butikken har vært en klar favoritt hos meg i mange år. Butikken er kjempestor, og jeg tror den oppfyller de fleste interørdrømmer når det gjelder stiler og farger. Denne våren har de tatt inn en haug av godbiter i sortimentet. I tillegg til interiør, har de flotte klær fra blant annet favoritten Odd Molly. Det er mye fint fra House Doctor her, både bokstaver og bokser mm. som på bildet over.

Mye lekkert fra Bloomingville i denne spesielle grønnturkise fargen. Jeg er helt betatt av denne fargen og det hadde ikke gjort noe med en vannkanne i grønnturkis.

Her finner du også Rice i bøtter og spann... De søte kjølebagene nederst til venster kan jeg godt ønske meg.

Bloomingville har også en flott rosa pastell farge og by på i år....

Butikken har et gedigent utvalg i varer fra Greengate for dem som liker det.

Ikke minst er de som jobber her utrolig hyggelige og hjelpsomme. Jeg går alltid herfra med en positiv opplevelse, enten jeg har handlet noe eller ikke. Hvis du vil følge med på det som skjer i denne butikken, kan du linke deg til dem på Facebook HER

7 kommentarer:

 1. Skjønner godt at det der en av favorittbutikkene dine, så masse fint på bildene gitt! : )

  Ha en deilig vårhelg!

  SvarSlett
 2. Ja der var det farlig mye lekkert...den turkisgrønne kannen kan få bo her og:)
  ha en flott dag
  eddaKlemmer til deg

  SvarSlett
 3. ¨åååååååå- nå kunne jeg ønske jeg kunne tilbringe lørdagen DER!!!

  Kabnskje overbevise M om å dra til dyreparken i sommer.. thihi..

  ha en flott helg:) klemmer fra Wien

  SvarSlett
 4. Åh.. skulle vel vært innom der en tur :s

  Min kjæreste lille søster kom hjem fra england med sånn turkis/grønn emaljert vannkanne til meg!!!! Jeg har den beste søsteren :D Nå pryder den trappa!!!... Minner meg om at jeg må få blogget om det :)

  SvarSlett
 5. Jeg får jo helt hjertebank av bildene. Jeg gleder meg SÅ til vi flytter og jeg kan utforske disse butikkene. Den virket bare helt fantastisk. Også så gøy når betjentingen er så greie, da får man ekstra lyst til å handle. Jeg blir helt gal når betjeningen er grinete, da får jeg ikke lyst til å handle og merker at det går inn på meg. Alt hjelper med et smil. Ha en flott lørdag. Her regner det, men vi skal kose oss for det om.

  Klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 6. Jeg skjønner at dette er din favoritt!! Hva jeg har gått glipp av... Selv om det er langt hjemmefra så blir det nok ikke lenge til jeg må dit. Lykke til med give awayen ;)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!