torsdag 15. april 2010

Jeg har laget foto blogg


Jeg har laget en egen foto-blogg hvor jeg legger ut bildene fra det jeg fotograferer når jeg er under opplæring via fotoskolen. Grunnen til at jeg har laget en egen blogg, er at jeg ikke har lyst til å ha masse bilder i denne bloggen som ikke har noe med interiørbloggingen å gjøre. Jeg håper du vil besøke meg av og til der inne og si hva du synes om bildene. Det er veldig fint med tilbakemeldinger for en fersk fotospire som meg.

Bloggen heter Minmill Foto og den finner du HERKonkurransen som pågår nå, finner du HER
Du kan vinne to turkisgrønne lykter fra Bloomingville.

2 kommentarer:

  1. oj..dette var gøy!
    veldig gøy!

    SvarSlett
  2. Hei Minmill :))Skal si du har blitt flink til å svinge linsa! Var innom fotobloggen for å titte på resultatene og bildene var virkelig flotte. Jeg har ikke appart som kan fotografere noe sånt i det hele tatt, men håper jeg skal få skiftet ut den gamle kassa mi snart.Jeg har problemer med makrobildene som ikke blir bra i det hele tatt. Kan tenke meg dette kurset er morsomt å delta på.Jeg hadde trengt å lære mg noen fototekniske finesser jeg også.
    Ha en fin dag videre! Klem fra Kardemomme :))

    SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!