onsdag 29. september 2010

Oppbevaring

Jeg er alltid på jakt etter et sted å putte ting oppi. I gangen vår har lommebøker, mobiler, post, småleker og alt mulig slags rusk en tendens til å bare flyte rundt forbi. Derfor gikk jeg til innkjøp av to litt romslige kurver som står på hyllen i gangen vår. Når jeg skal rydde i full fres, hiver jeg alt oppi her.

Jeg har brukt merkelapper fra hobbybutikken og min høyt verdsatte dymomaskin til å merke med.

I have bought two baskets to put in the hall to store keys, cell phones, post etc.. The labels are marked with a DYMO machine.

15 kommentarer:

 1. har du også en god gammel Dymo. Det blir så fiiine merkelapper med dem. De nye har ikke så sjarmerende uttrykk:) Praktisk og fint:)

  Fin kveld:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Kjære beste Minmill! Du, jeg bare digger sånne kurver. Har også mange stående hist og her. For sefvietter, for luer og votter, for ting/tang, for ull og strikketøy, for snop osv. For en kul idé med merkelapper. De er kjempefine :) Tusen takk for koselig kommentaren! Der setter jeg stor pris på. Her var det ikke så fint i det siste. Jeg var syk i flere dager, men synes, jeg skal jobbe igjen i morgen. Været har vært så utrolig dærlig i det siste, det kan man ikke forestille seg. Nå er det bare en uke skole og jobb før høsteferiene begynner. Gleder meg til noen rolige dager med skogsturer og mange sopp.
  Ha en glad kveld videre! Klem fra PiPa

  SvarSlett
 3. Så lurt!! Slitsomt med lommebøker, dill og dall som flyter rundt omkring;/
  Flott blogg du har:)
  Klem Jeanette

  SvarSlett
 4. Mye finere å se på kurvene enn på alt 'rasket' som hoper seg opp (vi har en tendens til å legge alt på kommoden i gangen - ser ikke så veldig ryddig ut!)
  Og tusen takk for glidlåsoppskrift! Jeg irriterte meg litt for noen dager siden, over at jeg ikke har lært meg ordentlig hvordan jeg skal gjøre det, men med en slik 'overlapping' så så det jo kjempefint ut!:) Blir nok benyttet på neste pute:)
  Ha en fin ukeslutt! Klem B:)

  SvarSlett
 5. Hei igjen, og takk som titter innom meg :) Digger merkelappene som du får laget med Dymo´n din :) Helt riktig som det sies i en kommentar her, at de nye Dymomaskinene ikke lager like sjarmerende merkelapper! Tavlen har jeg lakkert selv ja, den var opprinnelig sinkfarget slik som din. (Jeg har også to til, en lakkert lilla og en lakkert gul). Klemmer fra Yvonne :)

  SvarSlett
 6. Hei :)
  Dette liker jeg :) Har en del sånne kurver i huset , fint å kunne skjule rotet :) En slik maskin må jeg få i meg ;) Kule merkelapper ;)
  Fin blogg også ;)

  Ha en fin dag i morgen :)
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 7. Kjekt med kurvet til oppbevaring! - og så stilig merkelapper du har laget... Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 8. Halloysen
  Vi har en slik Dymo-maskin et eller annet sted.......
  Og jeg liker også å kjøpe kurver. man kan jo putte alskens rot oppi der, ute at noen vet hva de inneholder, hi hi.....
  Du, den ST. tropez toppen nedi her....den har jeg også kjøpt, bare i sort!!! Og jeg er faktisk blitt litt lei farger, så det går mest i sort hos meg, da......

  SvarSlett
 9. Hei hei.

  Det er så deilig å få litt system. Her i huset går det framover men det er enda flere rom som er preget av flytting og oppussing. Elsker de dymolappene dine, blir et kjempe røfft uttrykk.

  Tror jeg må kopiere de heklede putene dine. Det var super fine og jeg er også i det grå og brun gjørne nå. Deilig å dempe alle fargene litt og gjøre det lunt og varmt inne.

  Ha en super helg. Jeg skal gjøre mitt for å bli frisk.

  Klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 10. Smart, morsomt og lekkert! Jeg fant igjen min dymo-maskin, som jeg hadde da jeg var liten, forrige gang jeg var hos foreldrene mine -og ble så glad! Jeg har ikke fått kjøpt tape til den enda; den er nok litt smalere enn den du har, men håper det finnes smal tape enda!! Jeg må nok sjekke det ut i dag..
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 11. Oh, jeg ser dymotag etter dymotag i blogglandia - jeg tror jeg snart må leite igjennom kjelleren hos mamma og pappa og finne igjen deres gamle. Herlig nostalgi =) Lykke til med kurvene og hurtigrydding - her består hele huset av slike depoer av rot:P

  SvarSlett
 12. Kjempestilig med de merkelappene!!
  - og slike kurver får en vel aldri nok av :)

  Ha en fin søndag!
  Klem fra Janne N

  SvarSlett
 13. Nydelig! Deilig med orden, spesielt når det ser så koselig ut!

  Klem:)

  SvarSlett
 14. Hei Minmill
  Aha, ordning og reda!!! Mannen min elsker slikt, og river seg i håret av rote-Kaspara. Det ble ekstra fint med disse merkelappene på kurvene, nesten så en fikk lyst og trang til å være ryddig!!
  Her lader vi opp til hummerlag hos svigerfar i kveld. Gutta Boys elsker denne tradisjonen og elsker hummer de også.
  Ha en glad helg, Minmill!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!