onsdag 1. september 2010

Maling av benk og speil

En av sommerens oppussingsprosjekter var å pusse opp en gammel skjenk som vi hadde fått av noen i familien. Denne har tidligere tilhørt min manns mormor, og den er ufattelig bra laget. Det er heltre tvers gjennom og skikkelig sammenskrudd. Sånne møbler må man bare ta vare på. Den måtte sparkles etter at jeg hadde saget av noen store knotter som var limt fast i dører og skuffer.

Nå er den ferdig malt med en herlig grønnturkis farge som jeg første gang så på bloggen til Ida Susanne. Hun var behjelpelig med å gi meg fargekoden, så da var det bare å sette i gang.

Skjenken skal stå på lille M sitt rom, og jeg synes barnerom må ha litt friske farger. Jeg var spent på om hun ville like denne fargen, og det gjorde hun....heldigvis.

Et speil som ble kjøpt på loppis tidligere i år fikk også et strøk. Når jeg har montert knotter og ordnet rommet hennes, så skal jeg knipse noen bilder og legge ut her.

12 kommentarer:

 1. For en kjempefin farge! Det kledde den :) De gamle møblene er liksom laget for å vare og vare og vare og.. ja! Vi har en sjenk stående på boden vi også, etter oldemoren til Vegard. Med tid og stunder skal den også få seg en liten overhaling og få nyte livet som møbel i bruk ;)

  Ha en fin dag, Minmill! Her er solen fremme, men det er skikkelig høstluft nå! Ü
  Klem

  SvarSlett
 2. Det ser flot ud.. jeg har også tidligere brugt den farve meget.. I tiden sværmer jeg for de lilla toner istedet... :)

  SvarSlett
 3. Såå fint!
  Jeg elsker den fargen :)
  Gøy når man kan gjøre de gamle, flotte tingene til heder og ære igjen - og ekstra kjekt når de gamle møblene har vært i familien.
  K

  SvarSlett
 4. Heerlig farge!!!!
  Gleder meg til å se den ferdig.

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 5. nydelig farge!

  Gleder meg til å se resultatet:)

  SvarSlett
 6. Heisann
  Denne var nydelig og fargen helt superflott.
  - her går det i hvitt og grått :-)
  og har nettopp tatt ei runde med malekosten på noe arvegods...
  Blir spent å se når du får lagt ut det ferdige resultatet av rommet.
  Klemz

  SvarSlett
 7. Nydelig farge! Gleder meg til å se det ferdige rommet!

  SvarSlett
 8. Så fiiint!
  Og for ein nydelige farge ja!!! Kanksje du kan dela videre den fargekoden?

  Eg har planer om blått på kjøkkenet ser du :o)

  SvarSlett
 9. Deeeilig farge. Man får nesten lyst å spise opp møbelet! Jeg har nettopp malt et gammelt skap i stua isblått. Nydelig. Legger ut bilder senere. Gleder meg ti lå se bilder av rommet ferdig!! :)

  klem

  SvarSlett
 10. Fann din fina blogg idag, roligt när man finner nya fina bloggar. Jag gillar dina bilder!!

  SvarSlett
 11. Det var knallfint! Ja! Del fargekoden. Jeg har også planer om å male et gammelt kjøkken sånn ca i den fargen. :)

  SvarSlett
 12. Den fargen er virkelig råfin!Noen farger bare gjør seg så godt på møbler, og dette er en sånn farge.Skjenken blir kjempefin:)

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!