onsdag 17. desember 2008

Mer julepynt

I går ble min selvpålagte shoppingstopp skrinlagt for noen minutter. :) Jeg var på en liten vandretur gjennom byens gater i går kveld. Skulle bare på bokhandleren for å kjøpe konvolutter til julekortene. SÅ skjer det noe. Jeg oppdager en helt ny butikk. Jeg kjente et dragsug fra butikken og før jeg visste ordet av det sto jeg der med noen poser i hånden. Noen som kjenner seg igjen...
Snømannen Kalle....

Tut tut sier onkels bil.......... Skulle egentlig ikke kjøpe noe rødt, men denne kjekke bilen kunne jeg ikke forlate. Det finnes jo visse unntak.
Til slutt et lite bilde av julepynten som minstejenta har laget til meg i barnehagen. Den er også unntaket fra den røde julepynten. Må ha barnepynten fremme, vet du. For det er pynten med mest sjel i.


3 kommentarer:

 1. Hej!
  Den där lilla granen är ju jättefin! Förstår att det var svårt att motstå den.
  Tycker också mycket om din färgglada julstrumpa i inlägget nedan.

  SvarSlett
 2. Nå fikk jeg også sug i magen ..Bilen og snømannen!!!!!
  Akkurat sånn som jeg liker også!!!
  Jeg hadde aldri greid å gå fra disse heller..Kjøpestopp er et nytt ord i mitt vokabular men jeg har ikke satt det ut i praksis... ennå ;)
  Og du, menn KAN ikke gjøre to ting på en gang altså fniiis!!!
  Klem herfra :)

  SvarSlett
 3. så superskjønne ting du har shoppa..ikke lett å gå forbi nei..ja det blir veldig intimt tror jeg...blir vel ikke flere enn Josh og meg..og det kan fort bli heftig..he..he..

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!