mandag 28. mars 2011

Hagen vår

Vi holder på med å lage ny hage hjemme hos oss. Disse bildene ble tatt i fjor høst, og hvorfor har jeg ikke sagt noe om dette før da? Det er nok fordi vi har planlagt dette over så veldig, veldig lang tid at når det først skjedde noe her, så ble jeg helt lammet.

I tillegg har søkeprosessen vært så lang, sånn at det ble litt utladning når vi først fikk tillatelse. Arbeidet stoppet opp pga snø og vinter i fjor, men nå er vi igang igjen.

Kort fortalt skal det bygges en høyere støttemur slik at plenen vår skal bli fin og rett og ikke en skråning som tidligere. I tillegg skal det bygges en stoooooooor terrasse.

De årene vi har bodd her, har vi ikke hatt noe ordentlig uteplass og boltre oss på så dette skal bli utrolig deilig å få på plass. Jeg skal selvfølgelig vise bilder underveis. Tudelu....

mandag 14. mars 2011

Flasker

Tittei, her er jeg igjen. Ikke så titt mellom innleggene mine for tiden, men det viktigste er vel at jeg henger i stroppen. Jeg synes tomme flasker i flaskestativ fra House Doctor er dekorativt. Flaskene er fra Ikea og kostet en hel femmer pr. stk. Jeg liker stjernemønsteret som gjør dem ekstra flotte.

Jeg bruker veldig mye sånne flasker til både saft og vann når vi dekker langbord, så nå på vinteren setter jeg bare hele kurven ut på verandaen, så er drikken iskald til gjestene kommer.

Her viser jeg et bilde av meg selv på mitt snowboard som jeg har stiftet bekjenskap med denne vinteren. Det er ikke rart jeg har tid til å blogge når fredag - søndag går med til hytteturer på fjellet. De vanlige ukedagene går til å husarbeid, unger, jobb og masse annet.

Jeg hadde aldri i livet drømt om at jeg skulle teste et snowboard, iallefall ikke i min alder som er 40+. He he, men bare vit at det er aldri for sent til dere som lurer på det.

tirsdag 1. mars 2011

Ballerina


Det er enkelte ting som rører ved noe dypt inni meg, som jeg ikke vet grunnen til. Ballerinaer er en av de tingene. Jeg har aldri vært noen danser selv, men jeg synes det er så facinerende med tyllskjørt, elegante bevegelser og godt trente, slanke kropper. Jeg kjenner jeg blir helt ør.

Intervjuet med den norske ballerinaen Ingrid Lorentzen slukte jeg rått. Jeg husker ikke hvilken avis det sto i. Og filmen som går på kino i disse dager, Black Swan, gikk rett hjem hos meg.

Og disse bildene jeg viser her er fotomalerier av Hanne Tharaldsen. Jeg skulle gjerne likt å hatt ett av hennes ballerina bilder på en vegg her hjemme. Det er ikke alle bildene på linken til kunstneren jeg har lagt ut som egner seg som dekor i mitt hjem, så nå har jeg sagt fra ;-)