fredag 13. august 2010

Ferie handelen

Tusen takk alle dere for kommentarer om kjøkkenet og stolene. Jeg skal gå litt i tenkeboksen om stolene, så ser dere med en gang her på bloggen når det skjer noe. Jeg må innrømme at jeg er veldig fristet til å gi dem en runde med en annen farge. :-)

Da vi var i København var jeg selvfølgelig innom Susan Liebe sin lille søte butikk i Strædet da vi var i København. Selv om keramikken hennes selges overalt i København, synes jeg det er stas å handle det hos henne. Butikken i seg selv er jo et syn, og Susan selv er så hyggelig. Denne gangen ble det en liten grå vase med meg hjem, og jeg er forelsket i den. Det var mye mer der jeg kunne tenkt meg, men jeg regner med at jeg skal ta turen innom en annen gang også.

En annen ting som ble med i kofferten var denne puten med løvetann trykk fra  By Nord. Det var en liten nyåpnet butikk som hette Kaiku som lå i Kompagnistræde som hadde mye fint innen nordisk design. Hvis du titter nøye nok på bildet, ser du et grått strikket pledd som ligger over sofakanten. Det pleddet ble også handlet der og er også fra By Nord. Litt annet småtteri og noe tøy ble handlet, men det er ikke blitt avbildet enda, så da kommer det vel flere innlegg i denne sjangeren senere.

Så må jeg ikke glemme å nevne at jeg vant et blogglotteri hos Sølvi i bloggen En støvel og en sko. Dette hjemmesydde nettet kom i postkassen for ikke så lenge siden, og jeg har ikke brukt det i påvente av at jeg skulle få tatt et bilde og si at jeg er kjempeglad for gevinsten. Jeg er glad i nett, og dette kommer til å bli brukt mange ganger.

10 kommentarer:

 1. fin grå vase altså!! Kjempe fin pute også!!! - ja ALLE putene er kjempe fine, men bare en som er ny vel..
  ha en fin fin helg!!

  SvarSlett
 2. Ah, deilig med shopping i Køben:)Susan Liebes butikk er bare SÅ fin, har også vært innom der i sommer.Forelsket meg i et par ting, men det ble ingen handel.Vasen er kjempefin!!

  SvarSlett
 3. Det så ut som en finfin ferie. Så flink du har vært til å knipse bilder.

  Kjøkkengulvet ble kjempefint. Har så lyst til å male kjøkkengulvet mitt som er i kork, men er veldig usikker på om det vil bli holdbart.

  God helg!

  SvarSlett
 4. Hei hei - masse flotte innlegg hos deg..koselig og scrolle og lese!! Smil!

  Ha en strålende lørdag!

  KlemKKann

  SvarSlett
 5. Hei:-) Oppdaget nettopp bloggen din og her var det jammen mange fine bilder og mye inspirasjon. Jeg legger meg til som følger og det skal bli hyggelig å følge deg.

  SvarSlett
 6. Heisann
  Da traff vi altså ikke på hverandre i København, da.....eller?
  Vi gikk også mye på Strædet, og KAIKU er ikke en ny butikk, jeg har nemlig handlet der før.....
  Det ble ikke så mye handel(på meg) denne gangen, men en skjønn designvase jeg har siklet lenge på ble med hjem......kommer snart for visning i bloggen.
  Kjøkkenet ditt er "berre lekkert!"

  SvarSlett
 7. Så nydelig vase! Jeg elsker disse tingene fra Susan butikk og kan ikke få nok av dem! Har sittet og kost meg med bilder fra Berlin. Jeg var der på skoletur da vi gikk på videregående og det er jo nesten 100 år siden hihi, men jeg husker godt at vi var på oparakafeen vi også. Kakene så helt fantastiske ut, men mange var nok for søre for de norske ganer. Men berlig er virkelig en flott by som vi kommer til å besøke igjen snarest! Vintagebutikker og loppemarkeder er det visst mye av der..Kjøkkenet deres ble kjempeflott i hvitt! Lyst og lekkert, og jeg blir misunnelig på alle som har hvite gulv! Det er såå lekkert! Moro å se bilder fra marielyst også.Neste år kommer vi nok til å reise dit igjen. Selv om det var flott i sydSverige er det noe eget med Danmark..Onsdag begynner skolene her og da sitter jeg med følelsen av at sommeren definitivt er over for i år. Men håper på en fin høst i hvertfall.
  Liker ikke tanken på mørke kalde kvelder, men det hjelper jo ikke å holde igjen så jeg får heller konsentrere meg om det som er positivt med det. nemlig mer inspirasjon og tid til å blogge :))
  Ha en fin mandag! Klemmer fra Kardemomme :)))

  SvarSlett
 8. Fine ting du har handlet i ferien, moro med litt nytt :)
  Så fint det er blitt på kjøkkenet ditt! Herlig! Fikk en ide da jeg lest at du ville lakkere om stolene, kanskje i mint. Hva med å lakkere 3 stoler i hvit og en i mint!? Bare en tanke som slo meg...

  Ha en god uke!
  klem

  SvarSlett
 9. Nydelige ting!
  Jeg vil også nye puter :)

  København er en nydelig by, kommer alltid hjem med for mye - herlig. Håper på en tur med venninner denne høsten også :)

  Kjersti

  SvarSlett
 10. Heisan Minmill
  Gratulerer så mye med ny skolejente!!! Både en morsom og vedmodig dag. Jeg var jo aldri klar over hva som beveget seg i de utallige mammahjerter (og pappa) da jeg selv mottok førsteklassinger som lærer uten barn selv.
  Her startet skolen i dag og Gutta Boys gikk tidlig av gårde etter å ha blitt fotografert av en overivrig Kasparamamma. Vi koser oss alltid litt ekstra første skoledagen og de har fått velge middag i dag og kom i fellesskap fram til taco.
  Så heldig du har vært som fikk vært innom Susan Liebes butikk. Jeg har aldri vært i den, men sett utallige fristende bilder fra den.
  Da jeg var i Køben lovet jeg gull og grønne skoger til guttene mine etter lang tid på "Husflid". " Nå trenger jeg ikke gå i en ENESTE butikk til" osv.
  Derfor får det bli Susan Liebes butikk en annen gang. Fin vase du har med hjem og så likte jeg så godt nettet fra søte Sølvi.
  Ha en fin om enn hektisk dag, Minmill!
  Mange klemmer fra Kaspara

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!