søndag 25. september 2011

Herlig ferie

Hei igjen alle bloggvenner! Vi har i det siste vært på en aldri så liten ferie i herlige Tyrkia siden sist. Det har vært rekreasjon med stoooor R. Med sol og sommer friskt i minnet er vi klar for heftige høst og vintermånder. Jeg er definitivt et sommermenneske. Jeg er glad for de fire årstider, men stemmer mest for sol og varme.


Lille M badet hele dagen og ville at jeg skulle knipse noen bilder av henne mens hun hoppet fra bassengkanten. Hvis lykke kan beskrives som is og bading, ville hun vært den lykkeligste jenta der.

Jeg var jo veldig lykkelig jeg også da. Her er jeg sammen på parachutetur med en liten venninne i reisefølget vårt. Det var en fantastisk opplevelse og være i Tyrkia, og det har definitivt gitt mersmak. Dit vil jeg tilbake om ikke lenge til.

mandag 12. september 2011

Stablesteinsmur

Jeg er visst en elendig blogger for tiden, men jeg kommer med et lite vink innimellom. Her er et lite bilde av siste tilskudd på den nye uteplassen vår. Stablesteinsmuren er på plass nå. Etterhvert skal vi få litt beplanting her sånn at det ikke blir så grått. Jeg elsker stablesteinsmurer, og tenk, nå har vi en helt egen en. Gjett om jeg gleder meg til utelivet neste sommer. Juhu.....

torsdag 1. september 2011

Loppeskap ferdigmalt

Vi mennesker er skapende. Vi liker å skape noe, noen mer og noen mindre. Jeg er egentlig veldig kreativ og har hele tiden planer om små og store prosjekter. Hva jeg får realisert er begrenset av tid, og kanskje penger :-). Tid har jeg ikke nok av, ikke penger heller. Derfor blir jeg så umåtelig stolt og glad når jeg klarer å fullføre noe.

Sånn som her. Det lille skapet jeg kjøpte på loppis en gang i tiden har endelig fått seg noen lag med hvitmaling. Jeg er så glad over at det er endelig er blitt gjort. Nå gjenstår det å finne en plass på veggen til det, og jeg håper ikke det tar like lang tid som det tok å få malt det. :-)

Peace tegnet har en høy stjerne hjemme hos meg. Jeg synes formen og hva det står for er flott. Jeg har både puter, pynteting, klær og smykker med dette symbolet. Peace and love... ha en fin dag.

Mer graving i hagen

I dag kom anleggsfolkene tilbake til oss for å fortsette arbeidet der de slapp før sommeren. Det skal bygges en stablesteinsmur opp mot parkeringsplassen. Det er kjempespennende å følge med på gravingen. Utfordringen for dem i dag var at det lå en altfor stor stein i bakken som de måtte ta opp. De brukte en hel time på å få den opp uten å ødelegge terrassen. Jeg synes det er gøy å ta bilder underveis og legge den ut her på bloggen. Håper dere synes det er like spennende å følge med.