torsdag 1. september 2011

Loppeskap ferdigmalt

Vi mennesker er skapende. Vi liker å skape noe, noen mer og noen mindre. Jeg er egentlig veldig kreativ og har hele tiden planer om små og store prosjekter. Hva jeg får realisert er begrenset av tid, og kanskje penger :-). Tid har jeg ikke nok av, ikke penger heller. Derfor blir jeg så umåtelig stolt og glad når jeg klarer å fullføre noe.

Sånn som her. Det lille skapet jeg kjøpte på loppis en gang i tiden har endelig fått seg noen lag med hvitmaling. Jeg er så glad over at det er endelig er blitt gjort. Nå gjenstår det å finne en plass på veggen til det, og jeg håper ikke det tar like lang tid som det tok å få malt det. :-)

Peace tegnet har en høy stjerne hjemme hos meg. Jeg synes formen og hva det står for er flott. Jeg har både puter, pynteting, klær og smykker med dette symbolet. Peace and love... ha en fin dag.

3 kommentarer:

 1. så deilig at det endelig står der fix ferdig - og ser umåtelig lekkert ut ! Dyktige du... ;)
  Ha en fin kveld videre !

  SvarSlett
 2. Så fint det ble...deilig å bli feridg med ting som henger over en lenge!!
  Peace & love!!

  God helg Astrid, her er det jobbehelg som venter meg!!

  Klem Bodil

  SvarSlett
 3. Skapet ble flott, det er godt å være kreativ men det går i bølger med gjennomføringsevnen, har et skap som skulle vært ferdig for leeeenge siden, får satse på at det blir snart;) For en nyydelig kopp du hadde i skapet!!

  SvarSlett

Jeg er avhengig av tilbakemeldinger fra dere lesere for at bloggen skal drives og være interessant. Gi meg gjerne ris og ros, alt tas imot med stor takk. Ha en fin dag!!!